Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu beyinsiz elimizde patlayacakToulouse:Nantes maci güvenlik islemleri yüzünden 90 dakika ertelenmis. Üstüne Mostafa gök kusakli renkler numaralar yüzünden oynamayi istemiyormus. Kendisi icin iyi reklam yapiyor.
"Mostafa Mohamed refuses to play because of the rainbow player numbers on the shirts (LFP move against homophobia) and told the staff half an hour before the official lineups had to be published"
Katılmıyorum. Kulüplerin herhangi bir görüş veya oluşumu desteklemek gibi bir misyonu yok. Aynı şekilde futbolcular da öyle. Dolayısıyla desteklemediği herhangi bir şey ile sahaya çıkmak zorunda değil.Bunu da anlamıyorum. Sonuçta bir kulübün maaşlı çalışanısın. Kulüp forma olarak neyi uygun görürse giyer çıkarsın maça. Sana gay-transseksüel filan ol diyen yok. Ayrıca sorulursa da lgbt oluşumlarını onaylamadığını, Dünya görüşüne uymadığını söylersin; kimse de bir şey diyemez o vakit. Ben olsam öyle yaparım şahsen...
Woke kültürü dünyayı o kadar avcu içine aldı ki, demokrasi ve insan hakları diye kendini yırtan koskoca "aydın" insanlar, sen onların görüşlerini desteklemediğinde seni linç manyağı yapıp shame'liyor. Düşünce özgürlüğü bile kalmamış ama sorsan en çok düşünce özgürlüğü ve demokrasiyi bunlar savunuyor.lgbtlerin yer aldigi hemen hemen hicbir sey samimi gelmiyor bana
cocuk güzel direnmis
midem bulaniyor artik bunlari gördükce
zenci ve yahudilerden sonra bir de bunlarin magduriyetini cekecegiz malesef yillarca
Woke kültürü dünyayı o kadar avcu içine aldı ki, demokrasi ve insan hakları diye kendini yırtan koskoca "aydın" insanlar, sen onların görüşlerini desteklemediğinde seni linç manyağı yapıp shame'liyor. Düşünce özgürlüğü bile kalmamış ama sorsan sen çok düşünce özgürlüğü ve demokrasiyi bunlar savunuyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kadar iyimser olamıyorum. Bizde devam etmesini istemem, kendisinin istemediği de her halinden belli. Daha fazla bonservis teklifi geleceğine de ihtimal veremiyorum..Nanteste kalmak istemiyor olarak algilayabiliriz.
Kazara 5 verip alabilirler sonucta %5 ihtimal varsa onu da yok ediyor..
Bizim için olumlu bir gelişme olabilir bu durum.
Yok yav elbet gelir birileri ister.O kadar iyimser olamıyorum. Bizde devam etmesini istemem, kendisinin istemediği de her halinden belli. Daha fazla bonservis teklifi geleceğine de ihtimal veremiyorum..
zenci ve yahudilerden sonra bir de bunlarin magduriyetini cekecegiz malesef yillarca