# Mostafa Mohamed

Bunu da anlamıyorum. Sonuçta bir kulübün maaşlı çalışanısın. Kulüp forma olarak neyi uygun görürse giyer çıkarsın maça. Sana gay-transseksüel filan ol diyen yok. Ayrıca sorulursa da lgbt oluşumlarını onaylamadığını, Dünya görüşüne uymadığını söylersin; kimse de bir şey diyemez o vakit. Ben olsam öyle yaparım şahsen...

Toulouse:Nantes maci güvenlik islemleri yüzünden 90 dakika ertelenmis. Üstüne Mostafa gök kusakli renkler numaralar yüzünden oynamayi istemiyormus. Kendisi icin iyi reklam yapiyor.

"Mostafa Mohamed refuses to play because of the rainbow player numbers on the shirts (LFP move against homophobia) and told the staff half an hour before the official lineups had to be published"
bu beyinsiz elimizde patlayacak

Bunu da anlamıyorum. Sonuçta bir kulübün maaşlı çalışanısın. Kulüp forma olarak neyi uygun görürse giyer çıkarsın maça. Sana gay-transseksüel filan ol diyen yok. Ayrıca sorulursa da lgbt oluşumlarını onaylamadığını, Dünya görüşüne uymadığını söylersin; kimse de bir şey diyemez o vakit. Ben olsam öyle yaparım şahsen...
Katılmıyorum. Kulüplerin herhangi bir görüş veya oluşumu desteklemek gibi bir misyonu yok. Aynı şekilde futbolcular da öyle. Dolayısıyla desteklemediği herhangi bir şey ile sahaya çıkmak zorunda değil.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lgbtlerin yer aldigi hemen hemen hicbir sey samimi gelmiyor bana

cocuk güzel direnmis

midem bulaniyor artik bunlari gördükce

zenci ve yahudilerden sonra bir de bunlarin magduriyetini cekecegiz malesef yillarca
Woke kültürü dünyayı o kadar avcu içine aldı ki, demokrasi ve insan hakları diye kendini yırtan koskoca "aydın" insanlar, sen onların görüşlerini desteklemediğinde seni linç manyağı yapıp shame'liyor. Düşünce özgürlüğü bile kalmamış ama sorsan en çok düşünce özgürlüğü ve demokrasiyi bunlar savunuyor.

Woke kültürü dünyayı o kadar avcu içine aldı ki, demokrasi ve insan hakları diye kendini yırtan koskoca "aydın" insanlar, sen onların görüşlerini desteklemediğinde seni linç manyağı yapıp shame'liyor. Düşünce özgürlüğü bile kalmamış ama sorsan sen çok düşünce özgürlüğü ve demokrasiyi bunlar savunuyor.

yav aga bunlar esitlik isteseler eyvallah derdim ben ama göz göre göre ayricalik istiyorlar

samimi degil hicbiri bunlarin

beni mesela ilgilendirmez kimin kime yürüdügünü yeter ki iyi insanlar olsunlar ama durum öyle degil

pis bir olusum bu lgbtliler

Canı sağolasıca Fatih Hocamız, Gomis gittikten sonra (Gitmesi kendisinin de yönetimin de kabahati değildi, çok konuştuk bu mevzuyu; gitmesi gerekiyordu gitti, yerini dolduramamak ise başta hocaya, sonra yönetime yazar) ikamesi için ya maddi, ya sosyal, yahut hukuki yönden gerçekleşmesi imkansıza yakın forvet oyuncularını istedi hep; Modeste, Alan, Pato vs...Onlar olmayınca da Diagne kazığını sokup, onu da daha o sezonun sonunda gözden çıkardı...Sonrasında, yönetimi mecbur bırakmak için belki de bizzat isim zikrederek istediği ilk oyuncu da MM oldu; yönetim almasa, başımıza ''Zümrüdüanka kuşu'' olurdu bu beyinsiz herif. Onu da kolayca siliverdi muhterem. Kalsa daha neler yapardı kim bilir?..

Nanteste kalmak istemiyor olarak algilayabiliriz.
Kazara 5 verip alabilirler sonucta %5 ihtimal varsa onu da yok ediyor..
Bizim için olumlu bir gelişme olabilir bu durum.

Nanteste kalmak istemiyor olarak algilayabiliriz.
Kazara 5 verip alabilirler sonucta %5 ihtimal varsa onu da yok ediyor..
Bizim için olumlu bir gelişme olabilir bu durum.
O kadar iyimser olamıyorum. Bizde devam etmesini istemem, kendisinin istemediği de her halinden belli. Daha fazla bonservis teklifi geleceğine de ihtimal veremiyorum..

11 gol 5 asist yapmış. Fena bir istatistik değil aslında ama topla ilişkisi kütük gibi maalesef. O yüzden ben çok da sıcak bakmıyorum kalmasına.

Mohamed ve bizim icin en mantiklisi orayi terk edip, 7-8 milyona Katar veya Ronaldonun yanina transfer olmak. LGBTcilere ders vermis olur.

zenci ve yahudilerden sonra bir de bunlarin magduriyetini cekecegiz malesef yillarca

umarim düsünmeden yapilan malca bir espridir, baya utanc verici bir demec, like verenler de olmus

siyasi forumu göremiyorum ama insan haklari diye bagiranlar da ayni kisiler degildir umarim

gerci hitler sempatizanlari bile var forumda

Geri
Üst Alt