- 26 Kasım 2012
- 179.093
- 241.091
- 5.688
takım düşme hattında kıritik maça çıkıyor devenin teki formanın üstünde renkli bayrak var diye oynamam diyor biz de 5 milyon verip almalarnı bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soyle bir durum: Ligue 1 yonetimi bu konuda tum kuluplere danisip boyle bir organizasyon planliyor , kulup yoneticileri de bu organizasyona dahil olacaklarini beyan ediyor.Eger önceden bir anlasma filan yoksa adam haklı. Artik takimlar da sözlesmelere öncezen belli maddeler eklemeli. Kabul eden imza atar, etmeyen de imzalamaz. Bu iş bu kadar basit.
lgbtlerin yer aldigi hemen hemen hicbir sey samimi gelmiyor bana
cocuk güzel direnmis
midem bulaniyor artik bunlari gördükce
zenci ve yahudilerden sonra bir de bunlarin magduriyetini cekecegiz malesef yillarca
Ben iyi oynayıp oynamamasına bakmıyom reis.Bu nedenden dolayı gelmesini istemiyom..Hiç istemiyorum bunu. Bir an önce satılır umarım. Barış forvet oynasın gerekirse elemelerde.
Benim istememe sebebim de genel olarak saha dışı. Profesyonel yaşamadığına dair birçok yerde haber çıktı. Yaptığı kaprisleri, sahadaki umarsız hareketlerini de unutmadım. Gönderelim gitsin çok istediği Fransa'ya.Ben iyi oynayıp oynamamasına bakmıyom reis.Bu nedenden dolayı gelmesini istemiyom..
GSC Futbol Nöbeti
Yeterli bence ama yetersiz diyenler olcaktir. 2 dinamik orta saha + rashica + sınır kalkacaksa sol bek. Nelsson gidecek muht. Yerine 30luk almayiz umarim Sol kanat nerdewww.gscimbom.com.tr