# Mostafa Mohamed

Nantes, Mostafa Mohamed'e mali yaptırım uygulanacağını açıkladı.

Eger önceden bir anlasma filan yoksa adam haklı. Artik takimlar da sözlesmelere öncezen belli maddeler eklemeli. Kabul eden imza atar, etmeyen de imzalamaz. Bu iş bu kadar basit.

Eger önceden bir anlasma filan yoksa adam haklı. Artik takimlar da sözlesmelere öncezen belli maddeler eklemeli. Kabul eden imza atar, etmeyen de imzalamaz. Bu iş bu kadar basit.
Soyle bir durum: Ligue 1 yonetimi bu konuda tum kuluplere danisip boyle bir organizasyon planliyor , kulup yoneticileri de bu organizasyona dahil olacaklarini beyan ediyor.

Tabi boyle birseyin sozlesmelerde yazili oldugunu sanmam, o yuzden de bu durumda tepki koyanlar veyahut dahil olmak istemeyen oyuncular mac kadrolarina alinmamis. Sadece Mohamed degil, bir kac oyuncu daha ayni karari almis baska kuluplerde onlarda 1 maclik kadro disi kalmislar.

Hiç istemiyorum bunu. Bir an önce satılır umarım. Barış forvet oynasın gerekirse elemelerde.
Ben iyi oynayıp oynamamasına bakmıyom reis.Bu nedenden dolayı gelmesini istemiyom..

nefret ediyorum ama teknik heyet denemek istiyorsa saygı duymak gerek

İyice biryerleri kalkmıştır şimdi bunun Fransa’da oynadığım diye.
2-3’e bakmadan derhal gönderilmeli ve bir daha Arap kökenli adamlarla götüşme bile yapılmamalı.

Ben iyi oynayıp oynamamasına bakmıyom reis.Bu nedenden dolayı gelmesini istemiyom..
Benim istememe sebebim de genel olarak saha dışı. Profesyonel yaşamadığına dair birçok yerde haber çıktı. Yaptığı kaprisleri, sahadaki umarsız hareketlerini de unutmadım. Gönderelim gitsin çok istediği Fransa'ya.

Hocanın oyuncunun değerini korumak açısından sahiplenmesi normaldir uzun vaade plan yapıldığını zannetmiyorum tatmin edici ilk teklifte şutlanır bence.

Geri
Üst Alt