Mostafa Mohamed’e Talip Var

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Galatasaray’da Marcao’dan sonra Mustafa Muhammed’e teklifler geliyor.. Mısırlı forvet Fransa pazarında tercih ediliyor.. Muhammed giderse 1. sınıf golcü alınacak.

Nevzat Dindar

ayrıca yardımsever bir adminimiz yok mudur ben hala tanışma bölümüne yazamıyorum imdat mesaj da atılmıyor adminlere :D

vedat'in iyi bir topçu olduğu gerçeğiyle yüzleşelim. okan hocamın da listesinde 1 numara olduğunu tahmin etmek çok zor olmasa gerek
sergen_yalcindan_aboubakar_aciklamasi_1614710962_5693.jpg

Mohammed'i bırakıp Vedat Muriqi'i almak benim futbol anlayışıma pek mantıklı gelmiyor. İkisi de fizik olarak hazırsa her zaman Momo derim. Hız olarak da Momo önde, son vuruşlarda da Momo az farkla da olsa daha iyi bence. Sadece Vedat'ın oyun görüşü Momo'dan iyidir. Geri kalan tüm kulvarlarda Momo daha öndedir. Şimdi yok pahasına satacağız Momo'yu bizde dikiş tutmadı diye adam Fransa'da şov yapacak sonra yine taraftar yönetime hocaya giydirecek. Adamı doğru düzgün oynatmadık bile, 1 maç kötü oynadığında 3 maç kenarda unuttuk, sonra Halil ya da Diagne kötü oynadığında yine Momo'ya sarıldık. 4-5 hafta üst üste oynayıp maç temposu kazanmasına bile fırsat tanımadık geçen yıl ve ondan önceki sene covid dönüşü sonrasında.

Bir yandan gitsin istoyorom bir yandan okan hocayla iyi performans verecek diye tahmin edip kalsın istiyorum

5 milyon üstünde teklif olmadan asla bırakılmaz 22 yaşında sakatlıktan önce uçuyordu kanatta.Rıdavana neler veriyolar

Geri
Üst Alt