- 12 Ocak 2013
- 48.756
- 56.167
- 4.128
sakin olalım renktaş ortak payda gsmizKonuşmayı bilmeyen, sağa sola cahil diyen adamlarla uğraşıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakin olalım renktaş ortak payda gsmizKonuşmayı bilmeyen, sağa sola cahil diyen adamlarla uğraşıyorum
Ben babamın oğlu olsada Galatasaraysa konu babamı tanımam. Terimde babamın oğlu değil. Takıma 4 senedir işkence çektiren, her geldiğinde saçma sapan transferleri yüzünden Klübü boğan, küfrettiği tüpçüye ertesi günü imza atıp Galatasarayı satan adama ben tevazu göstermem. Bu ve bunun gibi tipler olduğunu bildiği için terim babasının çiftliği gibi Galatasarayı kullanıyor. Ben buna katlanamıyorumsakin olalım renktaş ortak payda gsmiz
Gedson onyekuru vs de başka takımların antrenanini yemişti, aklınızca birşey ezberlemissiniz aynı argümanlarla bir şey söylediğinizi sanıyorsunuz. Kardeşim Muhammed kim? Hoca istemeseydi sen adını mi biliyordun bu adamın hadi adamı geçtim zamalek diye bir takım olduğunu biliyormuydun da burda gelmiş bık bık yapıyorsun. Yememişmis aklın ne yuceymis hiç birşey kaçmamış senden kimsenin bilmediği şeyleri de biliyormussun ..Oynatmayan hoca, ilk hatada silen hoca, taraftarın önüne atmaya çalışan hoca ama suçlu Mostafa. Bizde yedik. Geçiniz terim bey. Diagne epl idmanı yedi bak nasıl oynuyor. Sende biraz antrenman seviyeni yukarı çekte Mostafa o zaman olmuyorsa senden daha çok gitmesini arzularız. Medyadaki silahşörlerine yedirtemiyeceksin adamı.
Senden daha çok bildiğime bahse girerim. Terim suratına tükürse yarabbi şükür diyip Allah razı olsun diyecekler adamlarla futbol konuşuyoruz burda. Belhanda söverken ne yaptın. Kesin Fatih hocanı savunmakla meşguldün. Sen ekonomisi über olan bir Klüp değilsin. Elindekinden verim almaya bakarsın. Sana kalsa terim peygamberdir kesin haşa. Siz youtube analistisiniz. Mohammed feneri delerken kesin sevinmişsindir. Burda Mostafaya becer beni Mostafa yazanlardan biride sensindir. O golü attığında orgazm olmayı biliyosun ama bu adamı tanımadığını zamelekten haberin olmadığı konusunda da benden daha bilgisiz olduğunu aklına getirmiyorsundur. Ezbere konuşan sizsiniz. Terimi söverek kovmaya çalıştığınız gün hepinizi burda alıntılayıp ne kadar yanar döner olduğunuzu ispatlayacağım sizeGedson onyekuru vs de başka takımların antrenanini yemişti, aklınızca birşey ezberlemissiniz aynı argümanlarla bir şey söylediğinizi sanıyorsunuz. Kardeşim Muhammed kim? Hoca istemeseydi sen adını mi biliyordun bu adamın hadi adamı geçtim zamalek diye bir takım olduğunu biliyormuydun da burda gelmiş bık bık yapıyorsun. Yememişmis aklın ne yuceymis hiç birşey kaçmamış senden kimsenin bilmediği şeyleri de biliyormussun ..
Teenager vibesSenden daha çok bildiğime bahse girerim. Terim suratına tükürse yarabbi şükür diyip Allah razı olsun diyecekler adamlarla futbol konuşuyoruz burda. Belhanda söverken ne yaptın. Kesin Fatih hocanı savunmakla meşguldün. Sen ekonomisi über olan bir Klüp değilsin. Elindekinden verim almaya bakarsın. Sana kalsa terim peygamberdir kesin haşa. Siz youtube analistisiniz. Mohammed feneri delerken kesin sevinmişsindir. Burda Mostafaya becer beni Mostafa yazanlardan biride sensindir. O golü attığında orgazm olmayı biliyosun ama bu adamı tanımadığını zamelekten haberin olmadığı konusunda da benden daha bilgisiz olduğunu aklına getirmiyorsundur. Ezbere konuşan sizsiniz. Terimi söverek kovmaya çalıştığınız gün hepinizi burda alıntılayıp ne kadar yanar döner olduğunuzu ispatlayacağım size
Ben hiçbir üyeye direk saygısızca hitap etmedim. Terime yazdığımı üzerine alıp kimsede bana saygısızca alıntı yapıp cevap veremez. Böyle bir saygısızlığa da sessiz kalmam. Adam gibi fikrini yazar ortaya tamam ama kişisel hakarete girerse iş susmamgenç hisler
Terimi yalamak için 40 takla atıyorlar. Sonrada sevdamız Galatasaray diyorlar. Eminim çoğunun futbol bilgiside yerlerdeFatih Terim'in antremanlarinin yetersiz oldugunu sahada oynanan oyundan, futbolcularin kondisyonundan goremiyorsaniz, futbol disinda baska sporlari izlemenizi tavsiye ederim.
Sayın admin ben kimseye kişisel birşey yazmadım ama bana yazılanlara karşı ne yapmam bekleniyor. Ben ortaya yazıyorum gelip bana neler yazıyor. Ne yapmamı önerirsinizArkadaşlar bu üslupla devam edecekseniz konuyu kapatıcam.
Son mesajları okurken utandım, bu nasıl bir kin nasıl bir düşmanlık?
Arkadaşlar bu üslupla devam edecekseniz konuyu kapatıcam.
Yazdığım herkes için geçerli de bu kadar sertleşmeye gerek var mı?Sayın admin ben kimseye kişisel birşey yazmadım ama bana yazılanlara karşı ne yapmam bekleniyor. Ben ortaya yazıyorum gelip bana neler yazıyor. Ne yapmamı önerirsiniz
18 yaşında çocuk değilim 35imi bitirdim. Bu insanlar karşılarında ki insana hakaretvari şeyler yazamazlar. Bana açık seçik sataşılmadığı sürece kimseye direk cevap vermedim ama bu arkadaşlar ali kıran baş kesen gibi bodoslama dalıyorlar. Böyle yaparlarsa da üzgünüm cevap veririm. Yoksa engelleyip geçiyorum zatenArkadaşlar bu üslupla devam edecekseniz konuyu kapatıcam.