Mostafa Mohamed'in Bordeaux Transferinde Zamalek Engeli!

sakin olalım renktaş ortak payda gsmiz
Ben babamın oğlu olsada Galatasaraysa konu babamı tanımam. Terimde babamın oğlu değil. Takıma 4 senedir işkence çektiren, her geldiğinde saçma sapan transferleri yüzünden Klübü boğan, küfrettiği tüpçüye ertesi günü imza atıp Galatasarayı satan adama ben tevazu göstermem. Bu ve bunun gibi tipler olduğunu bildiği için terim babasının çiftliği gibi Galatasarayı kullanıyor. Ben buna katlanamıyorum

herşey bir yana kaderin bir cilvesi midir zamalek ikinci kez lehimize bir engel oluşturuyor bu çocuğun transferinde..

mohammedi kazanmak arena'da atacağı bir gol ve iyi oyun sonrası muslera ile çekeceği üçlü kadar kolay.

bu çocuğu kazanmalı ve aidiyet duygusunu aşılamalıyız.

Oynatmayan hoca, ilk hatada silen hoca, taraftarın önüne atmaya çalışan hoca ama suçlu Mostafa. Bizde yedik. Geçiniz terim bey. Diagne epl idmanı yedi bak nasıl oynuyor. Sende biraz antrenman seviyeni yukarı çekte Mostafa o zaman olmuyorsa senden daha çok gitmesini arzularız. Medyadaki silahşörlerine yedirtemiyeceksin adamı.
Gedson onyekuru vs de başka takımların antrenanini yemişti, aklınızca birşey ezberlemissiniz aynı argümanlarla bir şey söylediğinizi sanıyorsunuz. Kardeşim Muhammed kim? Hoca istemeseydi sen adını mi biliyordun bu adamın hadi adamı geçtim zamalek diye bir takım olduğunu biliyormuydun da burda gelmiş bık bık yapıyorsun. Yememişmis aklın ne yuceymis hiç birşey kaçmamış senden kimsenin bilmediği şeyleri de biliyormussun ..

Gedson onyekuru vs de başka takımların antrenanini yemişti, aklınızca birşey ezberlemissiniz aynı argümanlarla bir şey söylediğinizi sanıyorsunuz. Kardeşim Muhammed kim? Hoca istemeseydi sen adını mi biliyordun bu adamın hadi adamı geçtim zamalek diye bir takım olduğunu biliyormuydun da burda gelmiş bık bık yapıyorsun. Yememişmis aklın ne yuceymis hiç birşey kaçmamış senden kimsenin bilmediği şeyleri de biliyormussun ..
Senden daha çok bildiğime bahse girerim. Terim suratına tükürse yarabbi şükür diyip Allah razı olsun diyecekler adamlarla futbol konuşuyoruz burda. Belhanda söverken ne yaptın. Kesin Fatih hocanı savunmakla meşguldün. Sen ekonomisi über olan bir Klüp değilsin. Elindekinden verim almaya bakarsın. Sana kalsa terim peygamberdir kesin haşa. Siz youtube analistisiniz. Mohammed feneri delerken kesin sevinmişsindir. Burda Mostafaya becer beni Mostafa yazanlardan biride sensindir. O golü attığında orgazm olmayı biliyosun ama bu adamı tanımadığını zamelekten haberin olmadığı konusunda da benden daha bilgisiz olduğunu aklına getirmiyorsundur. Ezbere konuşan sizsiniz. Terimi söverek kovmaya çalıştığınız gün hepinizi burda alıntılayıp ne kadar yanar döner olduğunuzu ispatlayacağım size

Senden daha çok bildiğime bahse girerim. Terim suratına tükürse yarabbi şükür diyip Allah razı olsun diyecekler adamlarla futbol konuşuyoruz burda. Belhanda söverken ne yaptın. Kesin Fatih hocanı savunmakla meşguldün. Sen ekonomisi über olan bir Klüp değilsin. Elindekinden verim almaya bakarsın. Sana kalsa terim peygamberdir kesin haşa. Siz youtube analistisiniz. Mohammed feneri delerken kesin sevinmişsindir. Burda Mostafaya becer beni Mostafa yazanlardan biride sensindir. O golü attığında orgazm olmayı biliyosun ama bu adamı tanımadığını zamelekten haberin olmadığı konusunda da benden daha bilgisiz olduğunu aklına getirmiyorsundur. Ezbere konuşan sizsiniz. Terimi söverek kovmaya çalıştığınız gün hepinizi burda alıntılayıp ne kadar yanar döner olduğunuzu ispatlayacağım size
Teenager vibes

Ben hiçbir üyeye direk saygısızca hitap etmedim. Terime yazdığımı üzerine alıp kimsede bana saygısızca alıntı yapıp cevap veremez. Böyle bir saygısızlığa da sessiz kalmam. Adam gibi fikrini yazar ortaya tamam ama kişisel hakarete girerse iş susmam

Fatih Terim'in antremanlarinin yetersiz oldugunu sahada oynanan oyundan, futbolcularin kondisyonundan goremiyorsaniz, futbol disinda baska sporlari izlemenizi tavsiye ederim.
Terimi yalamak için 40 takla atıyorlar. Sonrada sevdamız Galatasaray diyorlar. Eminim çoğunun futbol bilgiside yerlerde

Arkadaşlar bu üslupla devam edecekseniz konuyu kapatıcam.

Son mesajları okurken utandım, bu nasıl bir kin nasıl bir düşmanlık?
Sayın admin ben kimseye kişisel birşey yazmadım ama bana yazılanlara karşı ne yapmam bekleniyor. Ben ortaya yazıyorum gelip bana neler yazıyor. Ne yapmamı önerirsiniz

Buraya yazıyorum, bu transfer gerçekleşmediği için 3 ay sonra Zamalek e teşekkür edecek herkes.

Sayın admin ben kimseye kişisel birşey yazmadım ama bana yazılanlara karşı ne yapmam bekleniyor. Ben ortaya yazıyorum gelip bana neler yazıyor. Ne yapmamı önerirsiniz
Yazdığım herkes için geçerli de bu kadar sertleşmeye gerek var mı?

Cidden merak ediyorum, bizden gönderilip daha iyi noktaya giden kim var? Genelde yazılanlar da bu yönde.

Sen de anladığım kadarıyla herkes geriye gidiyor diyorsun. Var mı buna örnek demişler; var mı?

Fernando diyemeyiz o zaten bizdeyken iyidi, para için gönderdik. Herhalde bir Diagne var ondaki durum da bence meydan okumayla alakalıydı çünkü orada kendini ispat etmesi gerekiyordu.

Geçmişte Eren ve Serdar giderken de çok şey söylendi FT için, biri de bendim mesela ama sonradan gördükki bunlar zaten kötü adamlarmış.

Arkadaşlar bu üslupla devam edecekseniz konuyu kapatıcam.

Son mesajları okurken utandım, bu nasıl bir kin nasıl bir düşmanlık?
18 yaşında çocuk değilim 35imi bitirdim. Bu insanlar karşılarında ki insana hakaretvari şeyler yazamazlar. Bana açık seçik sataşılmadığı sürece kimseye direk cevap vermedim ama bu arkadaşlar ali kıran baş kesen gibi bodoslama dalıyorlar. Böyle yaparlarsa da üzgünüm cevap veririm. Yoksa engelleyip geçiyorum zaten

Geri
Üst Alt