- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Oh be yalnız değilim.Bu heriften hiç umudum yok yav
@Melih Sönmez bana karalama kampanyası başlatırsa yardım edersin o halde dimi aamirim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oh be yalnız değilim.Bu heriften hiç umudum yok yav
EtmemOh be yalnız değilim.
@Melih Sönmez bana karalama kampanyası başlatırsa yardım edersin o halde dimi aamirim?
olm biz dost kazandık burada. dostlarımla aramı bozamazsın izmaritOh be yalnız değilim.
eskye gidiyom kısa bi süre sonra. Emrah'ı doldurup salacağım sanaolm biz dost kazandık burada. dostlarımla aramı bozamazsın izmarit
Hangi Türkiye? İstanbul desek daha doğru.Adamlar müslüman.
Kadın tabiki sevinecek, doğunun Paris’i Türkiye.
Emrah admirim toptan anlamaz ona guvenmeOh be yalnız değilim.
@Emrah Yıldırım doğru mu?Emrah admirim toptan anlamaz ona guvenme
Videolarinda leblebi gibi atiyor. Normal bi performans videosu ben gormedim. Mac icinde aktifmi, duraganmi. Hic bilmiyoruz.İnşallah tutar da çenenizi çekerim. Ama tutmazsa başınızın etini yerim pusudayım

Hayırdır birader neydi futbol bilgimle ilgili beğenmediğinEmrah admirim toptan anlamaz ona guvenme
Ben degil kuzenim yazdi admirim. Zorla elimden aldiHayırdır birader neydi futbol bilgimle ilgili beğenmediğin
noldu artizBen degil kuzenim yazdi admirim. Zorla elimden aldi
Arada r yapacaksin ki viraji alabilesinnoldu artiz
R Barış
Agacım İstanbul işte. Afyon takımı değiliz kiHangi Türkiye? İstanbul desek daha doğru.