- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
tutarsa sana neler yutturacağımızı da hesap et.koskoca forumda sadece ben sövebilirim bu adama kötü oynarsa biliyon dimi?!! yaladıklarınızı yutarsınız sonra!
zorlanacaksın bayağı ama idare et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tutarsa sana neler yutturacağımızı da hesap et.koskoca forumda sadece ben sövebilirim bu adama kötü oynarsa biliyon dimi?!! yaladıklarınızı yutarsınız sonra!
Bana az da olsa hak verdin mi Renktaş?koskoca forumda sadece ben sövebilirim bu adama kötü oynarsa biliyon dimi?!! yaladıklarınızı yutarsınız sonra!
İnşallah tutar da çenenizi çekerim. Ama tutmazsa başınızın etini yerim pusudayımtutarsa sana neler yutturacağımızı da hesap et.
zorlanacaksın bayağı ama idare et

Hesap doğru da paylaşım var mı bilmemgerçek mi bu takip eden var mı. fake olmasın
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Profilindekine sovmedigin sürece , yaptığın eleştirileri pek mantıklı görünmeyecek renkdaş.koskoca forumda sadece ben sövebilirim bu adama kötü oynarsa biliyon dimi?!! yaladıklarınızı yutarsınız sonra!
Bu onlardan genç daha o kadar karamsar olmamak gerekBelhanda ve soso sonrası hiç bir beklentim yok
Çokta tın rdashProfilindekine sovmedigin sürece , yaptığın eleştirileri pek ciddiye alamam renkdaş.
Kusura bakma.
ÇarpılırsınBen yine de sövmeye devam ediyorum. Sövelim ki iyi oynasın.