- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Son gün belliydi böyle bir karmaşa olacağıolumsuzluğa aç herkes tuhaf şekilde
Herşeyi olumsuzluğa yoruyorlar
Millet şimdi esas ick'ye odaklandı ya her haber olumsuzluk etkisi yaratır şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son gün belliydi böyle bir karmaşa olacağıolumsuzluğa aç herkes tuhaf şekilde
özür dile.olumsuzluğa aç herkes tuhaf şekilde

özür dilerimözür dile.![]()
estf. Ben özr dilerm.özür dilerim
Kulupler yapmiyor mu o isiOyuncunun suçu. İphone alıp story atacağına evrek hazırlasaymış.
Oyuncu telefona ayiracagi vakti sır ben Galatasaraya gidiyorum,evraklarımi önümde hazırla demeliydi.Kulupler yapmiyor mu o isi
Belki demistir. Senin Mohemmed reise takintin var. Hemen bundan vazgec. Sonra diz cokup tovbe istersin. Mohammed affetmezOyuncu telefona ayiracagi vakti sır ben Galatasaraya gidiyorum,evraklarımi önümde hazırla demeliydi.
Transfer dönemlerinde gecikmeler bende sorun yaratıyor.Belki demistir. Senin Mohemmed reise takintin var. Hemen bundan vazgec. Sonra diz cokup tovbe istersin. Mohammed affetmez
Yarın gece 00.45'te transfer dönemi kapanmıyor mu? Yine alay konusu olacaklar.
Tam bilmiyorum. Normalde 31 Ocak 23.59'a kadar olmuyor mu transfer dönemi?1 subat 17 00 degil mi
Kevin Groskreutz faciası yaşadığımızdan insan kıllanıyor.Sözleşmeler imzalanmadı mı fotoğraflar servis edilmedi mi daha ne heyecan yapıyorsunuz ki
O tarihte bir kez olur, yarın ikisi de gelir sağlık kontorlü vs. resmileşir.Kevin Groskreutz faciası yaşadığımızdan insan kıllanıyor.