Mostafa‘dan Açıklama!

Hakinnda soylenenler dogru degilse demek ki Galatasaraya gelmiyorsun.

Hadi gecmis olsun

Saint-Etienne için canını verecek gibi bağlanmış.

Hayırlısı.

Adam bizi istemese bu kadar pazarlık falan yapılır mıydı yav. Bence kulübü bonservisi konusunda sıkıntı çıkarıyor o da rest çekmiş. Zamelekle hangi takım anlaşırsa oraya gider diye düşünüyorum

Yapilmaz. Bende dün yazmistim. Ama isin basinda Albayrak varsa her ihtimali hesap etmek gerekiyor. Mustafa yerine baska biri ile bile görüşmüş olabilir.

bize gelmek istemiyorsa nasıl alcaz? şantaj ve tehditle mi
topçu kulübün malı istediği yere satar, istediğine satmaz.
bize satmak niyetleri varsa, diğer takımları çevirirlerse ki masada st.et. var.
topçu ya mevcut kulübünde kalır ya bize gelir.
kendi kulübünde kalmak istemediği belli hayal mayal diyor, bizde daha rahat yurtdışı yapar; istemeye istemeye de olsa gelir.

"kulübü ile peşinat, ödeme konuları anlık değişmeye, peşinat fikri Zamelek tarafından değişmeye devam ediyor. Ödeme planı ile ilgili görüşmeler devam ediyor."

Bunu yazmıştı Rodop yarım saat önce. Bence bize gelmek istediği ve takımına isyan ettiği açık.

Oyuncu ile anlaşılmamış olsaydı yada bizi istemeseydi bu transfer çoktan iptal olmuştu. Burada Zamalek'e yada çok aracı var falan deniyordu o aracılara falan da sitem ediyor olabilir. Biz oyuncu ile anlaşamamış olsak zaten çoktan vazgeçilmiş olurdu.

Taraftarlar hain ilan etmiş bunu bi kaç yalan çirkin iddiaalarda bulunmuşlar.
Ama ben formam için kalbimi verdim. Şimdi de para kazandırıp Galatasaraya gitmek istiyorum diyor

St etienne i soksun bi yerine. Bizimkiler bos bos 3 hafta ugrasti

Ne Galatasaray'ı istemiyorum. Ne bırakın Fransa'ya gideyim demiş.

Google sizden daha iyi çeviri yapıyor. Pesss

Bir araba cevirttim

fransayi nerden cikardiniz,herif klup icin herseyi verdim,beni birakin demis kisaca

Etieni bize tercih edecek topçu maldır o yüzden alınacağı varsa bile alınmamalıdır

Geri
Üst Alt