- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Galatasaray, Mostafa Mohamed’in sol ayak bileğinde, darbeye bağlı yumuşak doku ve kemik ödemi tespit edildiğini açıkladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Melih Peker önemli bir sey degil gibi????????????
2-3 hafta. Sezonu kapatti tabiYani öyle korkulacak bişey var mı ?
Mümkünse gitsin memleketine bizim yaz kampına filan da katılmasın, geldiği dönemde fişek gibiydi artık çölde mi hazırlanıyor karanlık odalarda mı bekliyor ne yapıyorsa geldiği dönemdeki fizik gücüyle geri gelmesi dileğiyle1 ay maks.
Fatih Terim tarafından sezonu kapatmıştı zaten Mostafa Mohamed orası çok önemli değil de seneye sapasağlam görmek istiyorum onu2-3 hafta. Sezonu kapatti tabi
bakteri kaynaklı bir durum yok ne antibiyotiği?Antibiyotik ile ödem kaybolur. Zaten formsuz oynamasa da olur. Seneye adam gibi ilk geldiğin gibi olursun umarım
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneye Zaten yer kendisinin. Falcaonun kalacagini sanmiyorum. 2-2.5 a maasini düsürmezFatih Terim tarafından sezonu kapatmıştı zaten Mostafa Mohamed orası çok önemli değil de seneye sapasağlam görmek istiyorum onu
bu ödem yüzünden gustavo geç dönmemiş miydi2-3 hafta. Sezonu kapatti tabi
Bu bana Luyindamanin capraz bagini kopardiktan sonra Kongo doktorun Asperin vermesi gibi geldi...Antibiyotik ile ödem kaybolur. Zaten formsuz oynamasa da olur. Seneye adam gibi ilk geldiğin gibi olursun umarım
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendimce mübalağa yaptım, yani korkulacak bir şey yok gibisinden. Yoksa tabi ki antibiyotik ile futbolcu iyileşir mibakteri kaynaklı bir durum yok ne antibiyotiği?

Gustavonun olayi baskaydi yaw. Adam oynamak istemedi gibi geldi herkese. Bir de Yas farki önemli bence bu konuda (ki gustavo 4 hafta kacirmis)bu ödem yüzünden gustavo geç dönmemiş miydi
Bu bana Luyindamanin capraz bagini kopardiktan sonra Kongo doktorun Asperin vermesi gibi geldi...