Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.980
- 39.339
- 3.993
hakemi hangi pozisyonlar yuzunden eleştiriyor bu manyak söyledimi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha ne diyecek Barış ufacıktı diyorOrta hakeme birsey demiyor. Adam full fener lehine çaldı düdüğünü.
Mourinho: "Atilla Karaoğlan (VAR hakemi) maçın en iyisiydi. Atilla Karaoğlan'ı bir daha bizim maçlarımızda istemiyoruz."
Mourinho: "Sahada olan hakem küçük bir hakemdi. Onu gören yoktu zaten"
Mourinho: "Turkiye'de nelerin olduğunu bana buraya gelmeden önce anlatmışlardı. Söylenenden çok fazlası varmış. Bu sistemi yıkmak çok zor"
Mourinho: “Hem rakiplere hem yapıya karşı mücadele ediyoruz.”
Mourinho: "Beni buraya getiren Fenerbahçe yöneticileri ancak burada olan bitenin yarısını anlattıklarını şimdi öğrendim. Yoksa tamamını anlatmış olsalardı belki burada olmayabilirdim"
Mourinho: “Fenerbahçe ailesi her şeyin farkında. Osayi’ye yapılan kırmızı kart değil miydi? Karaoğlan çay mı içiyordu o esnada? Türk çayı mı içiyordu? Bizim bunlara artık gülmemiz gerekiyor. Ciddiye almamak gerekiyor. Bunu siz Türklerin konuşması gerekiyor. Burası benim ülkem değil. Ama siz Türkler konuşmalısınız.”
Defol git arabistana şopar. Senden bütün avrupa futbol kamuoyu boşuna nefret etmiyordu çirkef herifJose Mourinho: "Bakın yurt dışında Türkiye Ligi'ni çok fazla insan izlemiyor. Londra'da muhtemelen bir tek oğlum izliyordur. Ben bu pozisyonu Instagram'a koyacağım. Yaklaşık 5 milyondan fazla kişi izleyecektir o pozisyonu ve Türkiye Ligi'nin ne olduğunu görecekler."