Mourinho: "Atilla Karaoğlan'ı bir daha bizim maçlarımızda istemiyoruz"

Mourinho: "Atilla Karaoğlan bizim maçlarımıza verilmesin."

1730664060343.webp

Jose Mourinho: "Bakın yurt dışında Türkiye Ligi'ni çok fazla insan izlemiyor. Londra'da muhtemelen bir tek oğlum izliyordur. Ben bu pozisyonu Instagram'a koyacağım. Yaklaşık 5 milyondan fazla kişi izleyecektir o pozisyonu ve Türkiye Ligi'nin ne olduğunu görecekler."
Fb seni almasaydı Al Qadsiyah'a mı ne gidiyordun ne anlatıyorsun hala? Gittiğin her ülkede başarısız olduğunda hakem diye ağlayan hakem üzerine yürüyen birisin o yüzden buralara kadar düştün. Dünyada ki herkes anladı senin ayrıcalık için ağladığını.

Jose Mourinho: "Bakın yurt dışında Türkiye Ligi'ni çok fazla insan izlemiyor. Londra'da muhtemelen bir tek oğlum izliyordur. Ben bu pozisyonu Instagram'a koyacağım. Yaklaşık 5 milyondan fazla kişi izleyecektir o pozisyonu ve Türkiye Ligi'nin ne olduğunu görecekler."
Koyup ağır ceza almazsa bizimkilerde yapsın aynısını.

sebep? trabzonun 2 penaltısını verdi diye mi?

pozisyonda faul var

kendini rezil ediyor

yurt dısında bu adamı takan yok :D

F.ck off dedi mac sonu ve görüntülerde var

Siparis üzerine pfdk’ya sevk eden tff bakalim simdi ne yapacak

Veya bizim yönetimin herhangi bir istegi olacak mi

F.ck off dedi mac sonu ve görüntülerde var

Siparis üzerine pfdk’ya sevk eden tff bakalim simdi ne yapacak

Veya bizim yönetimin herhangi bir istegi olacak mi
Biim hoca dese ifb yönetimi sabah tff binasındaydı ve akşama sevk olmuştu. Dursun gibi bir başkanla bu kötülüğe karşı savaşılmaz

Bizi bundan da siz kurtarın lan

oglum bu adam yememis icmemis instagramda pozisyon paylasmis, türkiyeyi rezil etmek amaci!
bu durum su an gs fb rekabetinden cok türk futbolunun zararina gidiyor. acil tff ikaz etmeli!

mouya dikkat ediyormusunuz,oyunla ilgili hiç konuşmuyor nezaman puan kaybetse yada eleştirilecegini anlasa oyundan hiç bahsetmiyor ,muhabirlerde cesaret edemıyor oyunlarını sormaya

Geri
Üst Alt