- 16 Haziran 2010
- 203.009
- 154.804
- 6.838
Mourinho: "Atilla Karaoğlan bizim maçlarımıza verilmesin."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb seni almasaydı Al Qadsiyah'a mı ne gidiyordun ne anlatıyorsun hala? Gittiğin her ülkede başarısız olduğunda hakem diye ağlayan hakem üzerine yürüyen birisin o yüzden buralara kadar düştün. Dünyada ki herkes anladı senin ayrıcalık için ağladığını.Jose Mourinho: "Bakın yurt dışında Türkiye Ligi'ni çok fazla insan izlemiyor. Londra'da muhtemelen bir tek oğlum izliyordur. Ben bu pozisyonu Instagram'a koyacağım. Yaklaşık 5 milyondan fazla kişi izleyecektir o pozisyonu ve Türkiye Ligi'nin ne olduğunu görecekler."
Söylemedi tabiki. Bunlara penaltı vermek yasak zannedersem.hakemi hangi pozisyonlar yuzunden eleştiriyor bu manyak söyledimi ?
Koyup ağır ceza almazsa bizimkilerde yapsın aynısını.Jose Mourinho: "Bakın yurt dışında Türkiye Ligi'ni çok fazla insan izlemiyor. Londra'da muhtemelen bir tek oğlum izliyordur. Ben bu pozisyonu Instagram'a koyacağım. Yaklaşık 5 milyondan fazla kişi izleyecektir o pozisyonu ve Türkiye Ligi'nin ne olduğunu görecekler."
Yapı kendi evlatlarını yiyor teker teker. 1 haftada 2 kuş
Koydu bu arada hatta yazmış bir şeyler izleyin ve gülün bilmem ne diye...Koyup ağır ceza almazsa bizimkilerde yapsın aynısını.
pozisyonda faul varJose Mourinho: "Bakın yurt dışında Türkiye Ligi'ni çok fazla insan izlemiyor. Londra'da muhtemelen bir tek oğlum izliyordur. Ben bu pozisyonu Instagram'a koyacağım. Yaklaşık 5 milyondan fazla kişi izleyecektir o pozisyonu ve Türkiye Ligi'nin ne olduğunu görecekler."
Sivas bunlardan puan alacak bu şoparı kovacaklar rahat ol taş patlasa 2 maç zamanı var bu ülkede fazlası yokRezil bir td ve kötü niyetli birisi. Buna şampiyonluk verirsek çıldırırım
Biim hoca dese ifb yönetimi sabah tff binasındaydı ve akşama sevk olmuştu. Dursun gibi bir başkanla bu kötülüğe karşı savaşılmazF.ck off dedi mac sonu ve görüntülerde var
Siparis üzerine pfdk’ya sevk eden tff bakalim simdi ne yapacak
Veya bizim yönetimin herhangi bir istegi olacak mi