Mourinho: "Bugün 3 penaltımız verilmedi"

Hiç biri penaltı değildi ama Türkiye'de en az birine kesin olarak penaltı verilirdi, öyle işte. Kötüsünüz ve sizin yaşadığınız sonu başka hiç kimse yaşamıyor çünkü en çok size yakışıyor. Beter olun.

Sayenizde ülkedeki penaltı ve kart standartının boku çıktı. Ota penaltı boka kart bekleye bekleye ki beklentinizi de Hacıosman hep karşıladı ülkedeki futbolun anasını bellediniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
O kadar çok penaltı beklediler ki kendisini 3'te durduran neydi merak ettim.

istisnasız her top kaybında kurşun yemiş gibi düştünüz. biraz standart yönetim gösteren hakem yemedi bunları, işte gel gör ki ligdeki satılmışlar bunlara penaltı veriyor.

Lan hırt ataydınız penaltıları o zaman lale

Fenerin ve mounun iki taktiği var biri kaleye şişir dönenleri topla diğeride rakibin temasını gördüğün an at kendini yere doğru düzgün hakem yönetimi olunca cort çöp rangers bile soluklarını kesti avellerin

Üçünün de penaltıyla alakası yok. Topçularını kendinizi sürekli yere atın diye tembihliyordur bu karakter abidesi

Alistilar Turkiye'de son 3 senedir. Atla al penaltiyi. Avrupa'da oyle olmuyor o isler.

Üzülme Glascowda alamadığınız penaltılar Samsun maçında verilir 2 penaltı +kkartla geçer sonrada cihan aydın dünyanın en iyi hakemi dersin.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzülme Glascowda alamadığınız penaltılar Samsun maçında verilir 2 penaltı +kkartla geçer sonrada cihan aydın dünyanın en iyi hakemi dersin.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten herkes Samsun maçını hakemle kazanacaklarını biliyor.
Tabiki o maçtan sonra hakem konuşmayacak bu şerefsizler.
Ama en büyük suç bizim beceriksiz yönetimin. Bu maçtan sonra bile halen çıkıp artık yabancı hakem istiyoruz diyemiyorlar.
O yüzden

YÖNETİM İSTİFA

“Oğuz Aydın olsa hızıyla nasıl olurdu diye düşünüyorum bugün. 14-15. maçı oynadık Avrupa'da.”

Şair burada Oğuz Aydın ve hızından bahsederken aslında VAR’a “geliyorum abi” diyen, depar atarak son hızla giden ve fener lehine penaltı uydurup dönen Cihan Aydın’ı kastediyor. Soyisimler tutuyor da sadece isimleri karıştırmış.

Geri
Üst Alt