- 16 Haziran 2010
- 192.738
- 136.324
- 6.478
Mourinho: "Ben bugüne kadar hep I'am Jose Mourinho diyordum. Ben Jose Mourinho. Bugünden itibaren "Ben Fenerbahçe Teknik Direktörüyüm" diyeceğim."
Mourinho: "Aziz Yıldırım ile görüştüm. Bunu saklamayacağım ama Fenerbahçe'ye gelmek için ondan bir izin almadım."
Mourinho: "Ben 2 yıl boyunca Fenerbahçe Teknik Direktörüyüm. Başkanımız burda iken ben bana söylenenler ışığında sözleşme imzaladım. Ben istikrar istedim. Sorumluluklarımızın bilincindeyim. Önümüzdeki süreç kolay olmayacak. Çok sayıda oyuncum EURO2024'de olacak. Ben Başkanımız Ali Koç ve Mario Branco'nun sunduğu proje itibariyle buraya imza attım."
Mourinho: "Portekiz'de Türkiye Süper Lig maçları düzenli olarak veriliyor. Haftada 2 maç veriliyordu ama ben bu ligi düzenli olarak zaten takip ediyordum. Şimdi ligin daha fazla ilgi çekeceğini düşünüyorum elbette. Ben bu lige Fenerbahçe için geldim. Fenerbahçe'nin haklarını korumak için sesimi yükseltmem gerekirse, bunu iki kez düşünmem."
Mourinho: "Geçen sezon konusunda yorum yapmak etik olmaz. İsmail Kartal ile çok iyi bir sezon geçirildi. Şuna eminim ki biz Fenebahçe taraftarlarının rüyalarını gerçekleştirmek için çok güçlü bir kadro kuracağız."
Mourinho: "Herhangi bir söz vermem. Benim mentalitem bellidir. Dün de söyledim, bu forma benim derim olacak. Kulüpte herkesin de bu mentalitede olmasını beklerim. Ana hedefimiz Süper Lig'i kazanmak. Umarım Şampiyonlar Ligi gruplara katılabiliriz. Avrupa Ligi'nde daha fazla fırsatlar var elbette ama ana hedefimiz yine de Şampiyonlar Ligi'dir."
Mourinho: "İnsanlar büyük düşünüyorlar, ben Avrupa'da 6 final oynadım ve 5'ini kazandım ama adım adım gitmemiz gerekiyor. Playoff'lar bizim için kolay olmayacak. Belki bunu söylemem doğru olmayacak ama EURO 2024'te olacak oyuncularımız umarım erkenden elenirler, dinlenir ve takıma katılırlar."
Mourinho : "Dybala, Lukaku istediğime dair haberler görüyorum. Burada işlerin farklı yürüdüğünü görüyorum. Spekülasyonlar yapılıyor. Bu oyuncuları istemiyorum."
Mourinho: "20 yıllık kariyerimde yaşadığım en uzun basın toplantısı oldu."