- 26 Eylül 2012
- 121.891
- 72.352
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam Samandıra'ya kimseyi sokmaz gibi duruyorJose Mourinho: "Patronun ben olduğum önemli, ekibimde kimlerin olduğu sizler için önemli olmamalı. Ben biraz bencilim, tüm ilgiyi üzerimde istiyorum."
Sezon ortasında gider bu tazminatör.Jose Mourinho: "Patronun ben olduğum önemli, ekibimde kimlerin olduğu sizler için önemli olmamalı. Ben biraz bencilim, tüm ilgiyi üzerimde istiyorum."
Kim döver?İlginç açıklamalar. Ali'yle yumruk yumruğa girerler sene sonuna gelmeden
Adama 3 Temmuz sorusu sormaya mı kalktılar gerçekten?Puhahaha Ahmet Ercanlar 3 Temmuz sorusu sormak istedi Ali Koç saçmalama adama bunu sormayacam başka soru sor dedi![]()
hepsi her şeyin farkında işte de
EvetAdama 3 Temmuz sorusu sormaya mı kalktılar gerçekten?
Adama 3 Temmuz sorusu sormaya mı kalktılar gerçekten?
2 yıllık 50 milyon euro bayıldılar en az. Küme düşme potasına girseler bile yollayamazlar.İçimde bir his var. İlk yarı sonunu göremez gibi geliyor...
Müthiş

Söyledi bunuDakika 1 gol 1. Rezil açıklamalar.
Bu arada hoşuma gitmeyen tek şey "Fenerbahçe'de sampiyonluklar yaşamak için geldim" dememesi. Normalde bunu diyen herkes patlıyor çünkü.