Mourinho: "EURO 2024'te olacak oyuncularımız umarım erkenden elenir"

Birazdan izleyeceğim bunu hiç bir şey bakmadım ama sadece şunu gördüm...

o kadar hoşuma giden iki fotoki - Hizmetçi gibi davranmayı bile göze alırsın o kadar para verince tabi...anans seni....

vakti gelidğinde bu şekilde eller cepte paralarını alacak koç efendi...

Jose Mourinho: Bir takımın 99, diğer takımın 102 puan alması iyi bir şey değil. Umarım lig daha dengeli ve daha çekişmeli olur. Bu farkın kapanması gerekiyor. Bu ligin gelişmesi için bu lazım. 99 puandan daha az alalım ama şampiyon olalım

Yanındakine sorsaymış bunun sebebini :)

Resmen maaş açıkladılar mı bunlar? Belli rakamın üstü olduğu zaman onların da KAP'a bildirmeleri gerekiyor deniyordu sanki...

Şunu bizde söylese çok utanırdım lan. Fenerin başına ancak bu iğrenç kafa yakışırdı

LAN ...Herif tercümanlık yapmış !!!??? ansıl lan ????!

ağırlığın hiç mi yok - hep mi dünya basınında fotoda görünme hastalığın var...

vay arkadaş ya.

"I am Jose Mourinho" demeyeceğim "Ben fenerbahçe TDsiyim"

demesi bile ego mego hırs yok - papellere geldiğini kanıtı.

Montella olsam bütün fenerlileri eve yollardım. Bu saatten sonra nasıl güveneceksin bu oyunculara

olum inanamıyorum ya

ortamda ali koç kendini tercüman yapmış ... kendini kameralara atıyor adamın karizmasına yancı oluyor.

bir yandan kendi sylediklerini kartlar - lig ile alakalı kukla gibi mourinhoya söyletmiş.

hayret verici basın toplantısı -zaten akıc dğeil - 3 kişi tercümanlık falan yapıyor aslında.

nasıl kepaze ortamdır ya

adamın kontratında "fenerbahçe" demesi başına 10k Euro falan var.

Montella fb topcularini milli takımdan acilen dehle yoksa bunlar vatanını satar

daha yarısındayım çok merak ediyorum hiç "fatih terim ile görüştünüz mü" sorusu geldi mi diye bekliyorum.

şu ana kadar nötr - 0 coşku - robot AI ile konuşuyormussun gibi basın toplantısı..

acele etmememiz lazım falan demiş - 45 gün sonra CL turları var.

Geri
Üst Alt