Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adama bugün 7 tane salla yine sezon sonuna kadar bikbik öter. Böyle bir adam, troll diyorlar ya hani işte tam olarak troll. Cümlelerini ciddiye alan kimse yok, kendi taraftarı bile ciddiye almıyor. Gülün geçinOkan bunu bugün yense susturacaktı hepsini. Sezon sonuna kadar oe gibi konuşacaklar yine
Ağlama lan it korkakca top oynadin. Gününde Barça seni 5 lik ediyordu realdeyken. Gününde bir Galatasaray olsaydi bu gece Portekiz'e tünel kaziyordunMourinho: "Normal şartlar altında bu lig hala ortada derim. Türk hakemler kendilerini analiz edip, ben de üst düzey bir hakem olmak istiyorum derlerse, evet sezon sonunda iyi olan takım ipi göğüsler. Ama sene başından beri gördüğümüz sirk devam ederse sonuç kötü olur."
Türk düşmanı bu adamMourinho: Maçtan sonra hakem odasına gittim. Vincic ve yardımcılarına teşekkür ettim.Dördüncü hakem olan Türk hakeme ise ‘eğer siz olsaydınız, maç bir felaket olurdu’ dedim.
![]()
Bu baskiyla turk hakem bu maca ciksaydi iptal edilen golu verirdi. Farkinda degil sanirimMourinho: Maçtan sonra hakem odasına gittim. Vincic ve yardımcılarına teşekkür ettim.Dördüncü hakem olan Türk hakeme ise ‘eğer siz olsaydınız, maç bir felaket olurdu’ dedim.
![]()
Puan farkını 9 yapsan lig biter ve dediklerini kendi taraftarı dahil hiç kimse dinlemezdi. Elimize gelen fırsatı herzamanki gibi kullanamadıkBu adama bugün 7 tane salla yine sezon sonuna kadar bikbik öter. Böyle bir adam, troll diyorlar ya hani işte tam olarak troll. Cümlelerini ciddiye alan kimse yok, kendi taraftarı bile ciddiye almıyor. Gülün geçin