Haber Mourinho: "Galatasaray yedek kulübesindeki herkes maymun gibi zıplıyordu"

Pis herifin teki yaw. Bu sene şampiyon olursak Acunla nasıl birbirlerine gireceklerini çok merak ediyorum. İkisi de tam pislik çünkü.

Boş konuşan dedikoducu ihtiyar mahalle karılarının vücut bulmuş hali bu herif

Okan bunu bugün yense susturacaktı hepsini. Sezon sonuna kadar oe gibi konuşacaklar yine
Bu adama bugün 7 tane salla yine sezon sonuna kadar bikbik öter. Böyle bir adam, troll diyorlar ya hani işte tam olarak troll. Cümlelerini ciddiye alan kimse yok, kendi taraftarı bile ciddiye almıyor. Gülün geçin

Beraberliğe oynayan biziz ama ilk iki oyuncu değişikliğin dvciku amrabat yersen

Mourinho: "Normal şartlar altında bu lig hala ortada derim. Türk hakemler kendilerini analiz edip, ben de üst düzey bir hakem olmak istiyorum derlerse, evet sezon sonunda iyi olan takım ipi göğüsler. Ama sene başından beri gördüğümüz sirk devam ederse sonuç kötü olur."
Ağlama lan it korkakca top oynadin. Gününde Barça seni 5 lik ediyordu realdeyken. Gününde bir Galatasaray olsaydi bu gece Portekiz'e tünel kaziyordun

Git taraftarına anlat derdine bak neler diyorlar hakkında:) maxim başını yiyecek bunun

Evet oynadık ve ortadaki 3 puanın 2’sini biz aldık kıps.

Mourinho: Maçtan sonra hakem odasına gittim. Vincic ve yardımcılarına teşekkür ettim.Dördüncü hakem olan Türk hakeme ise ‘eğer siz olsaydınız, maç bir felaket olurdu’ dedim.

:asd:

Yine bir ton türk futboluna ve hakemlere laf soktu yok sezon başındaki sirk olmasaydı böyle hakemler olsaydı liderdik diye

Türk futbolunun itibarını zedeliyor diye bize ceza veren kuklal bu demeçler 50 kez yapılmasına rağmen oralı olmuyor

yani son söylediğine kendin inanıyor musun çingene ??? sanane lan, bu bir stratejidir, istediğim adamın üzerine oynarım zekasız, bunak

Sen basın toplantısına çıkarmıydın hırto. Konya rize maçlarında korkak kansız hakemler olmasaydı görürdüm seni

Yillarca bu oyunu oynadin sende, rakibin oynayinca ve istedigini alinca zoruna gitti galiba ihtiyar.

Ne olursa olsun seni zirlatmak cok guzel yaw.

Bizim en formsuz kendilerinin en formda döneminde pozisyonları yok, milli araya kadar kazanır sonra haftada 1 maç takım oturur zaten...

Bu herifi her gördüğümde ağzına kürekle vurma hissi geliyor hiç konuşmasa bile

Mourinho: Maçtan sonra hakem odasına gittim. Vincic ve yardımcılarına teşekkür ettim.Dördüncü hakem olan Türk hakeme ise ‘eğer siz olsaydınız, maç bir felaket olurdu’ dedim.

:asd:
Bu baskiyla turk hakem bu maca ciksaydi iptal edilen golu verirdi. Farkinda degil sanirim

Bu adama bugün 7 tane salla yine sezon sonuna kadar bikbik öter. Böyle bir adam, troll diyorlar ya hani işte tam olarak troll. Cümlelerini ciddiye alan kimse yok, kendi taraftarı bile ciddiye almıyor. Gülün geçin
Puan farkını 9 yapsan lig biter ve dediklerini kendi taraftarı dahil hiç kimse dinlemezdi. Elimize gelen fırsatı herzamanki gibi kullanamadık

Geri
Üst Alt