Haber Mourinho: "Galatasaray yedek kulübesindeki herkes maymun gibi zıplıyordu"

Bu adamı şuan git Liverpool'a koy Liverpool burdan şampiyonluğu vermezse cümle alem bana saplasın , öyle rezil bir adam bu.Maç öncesi sürekli olarak bizde Okan var ama Mou'nun loserlığını hafife alıyorsunuz demiştim.Korkudan atak yapamadı sanki 1 puan yetiyormuş buna gibi.Her zaman dediğim gibi bizde okan olsun , fatih olsun , arda olsun , o olsun bu olsun farketmez bu arkadaş fbnin başında olduğu sürece sırtımız yere gelmez evelallah

Ee yani

Beraberlik bizim işimize geliyor. İlla her maçı kazanmamız mı gerekiyor.

En yere göğe sığdırılamadığı zamanlarda da kendisini hep ''Overrated=balon'' olarak görmüşümdür. Herif RM de iken, UCL yi filan geçtim, osuruktan La Liga takımlarına karşı bile tedbir kisvesi altında aynı futbolu oynattı; RM tarihinde benzeri yoktur.

Şu maçta biraz risk alsa kazanırlardı; bizimkiler üç pas yapamaz durumdaydı zira. Haşortman Aykut Reis de bu kadar oynatırdı. İsraftan başka bir şey değil.

Taraftarın sana ve anana sövüyor 🤣🤣🤣

Jose Mourinho: "Galatasaray eğer 'Biz çok güçlüyüz. Biz şampiyon takımız' demek ve bunu göstermek istiyorsa her maç yabancı hakem isterler. Yabancı hakem olduklarında ne olduğunu gördük çünkü. Avrupa'dan elendiler. Bize karşı kendi sahalarında 1 şutları var."
Galatasarayli oyuncular maymun gibi zipliyorlardi

Bu aciklama dogru mu knk ?

Şu açıklama sonrası delikanlı Hacıosman Mou’yu sevk etmeli. Senin hakemine bunu deme cesareti buluyor

sevk kısmını boşverde bence iyi yapmış bu yerli hakemlere olabildiginc herkes hakaret etmeli rencide etmeli
zaten bunlara yanlıyor hepsi
fener aleyhıne kırmızı +penaltı cıkaramayan yerlileri rencide ediyor ne güzel
bizim hocanın yerli hakemleri savunmasını anlayamadım

Bu adamın kafa pırıl pırıl bir tane gazeteci de demiyor ki Galatasaray berabere kalarak sizi yanına yaklastirmadi ve ikili averajda üstünlüğü eline aldı?

Bizim yedek kulübesi için her pozisyonda ' maymun gibi' zıpladılar diyor.Bu ceza alacak mı şimdi?

Maymun ifadesini kullanmış bizim hakkımız da bu ceza değil midir

b.k kafalı bak herkes yusuf' a sarı kart verlmeliydi diyo, asıl maymun sensin

Topu Galatasaray'a bıraktın savunma yaptın sen korkaksın sadece iyi savunma yaptın

beyinsiz mourinho..

galatasaray güçlü takımsa yabancı hakem isterler diyor. tff kurulduğundan beri buradaki düzen böyle bir türk t.d. portekiz ligine gidip yabancı hakem istiyorum dese götüyle gülerler..

ama bizde yabancıyı yüceltme kendi insanımızı yerin dibine sokma huyu var buna müsade eden kim sözde atatürkçü ali koç.. atatürkün takımıyız diyeceksin ama Atatürkün türk milletini yüceltmesini hiçe sayacaksın.ç

Geri
Üst Alt