Haber Mourinho: “Okan Buruk bu performansı ile Hollywood'a katılabilir”

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1743967086027.webp

Jose Mourinho: "Bir görüntü bin kelimeden çok daha iyidir. Ben şimdi size olayları anlatırsam benim versiyonum olur. Kelimelerin çok bir anlamı yok. Görüntüler konuşur. Okan Buruk'un ne yaptığını herkes gördü! Resmen Hollywood performansı sergiledi..."

Jose Mourinho: "Maximin'i çok seviyorum, harika bir çocuk. Fiziksel anlamda en üst seviyede olduğu zaman çok beğeniyorum ama kondisyonu düştüğünde, kafası Napoli'ye gittiğinde benim de işimi yapmam gerekiyor. Köpeğini de çok seviyorum, görüp görebileceğiniz en güzel köpek."

Jose Mourinho: "Şampiyonluk yarışıyla ilgili soruya cevap vermek istemiyorum. Çünkü buna vereceğim cevap tehlikeli olabilir."

Jose Mourinho: "Fatih Tekke’yi çok beğeniyorum. İyi bir teknik direktör."

ceza vermeyecekleri belliydi. Mou tff binasının içine kakasını bıraksa yine ceza veremezler. Okan bey kendini boşu boşuna yerlerde savurduğuyla kaldı. Dönüp yapıştıracaksın ağzına okanıma ders olsun. Karizmadan hiç bir zaman ödün vermeyeceksin topçu değilsin sen artık.

Ne yaparsa yapsin ceza almadigi icin rahat rahat takiliyor. Yakinda kufur de eder

bazı mallar okan buruk nefretinden mourinho yalakalığına başlayabilir yakında şaşırmam

Ya Allah'ın malı, sahada tecavüze uğramışsın, neredeyse pozisyonsuz maç bitirmişsin, 3 maçta galibiyetin yok, 2 tane gol atmışsın birinin penaltıyla alakası yok diğerinin ofsayt olma ihtimali olmama ihtimalinden fazla. Bari şunun üzerine susmak yerine yok Hollywood yok Bollywood...

Sahada top oynanmasın, futbolu falan bırakalım, bu mal herif sosyal medyada kulübüyle ilgili paylaşımlar yapsın, yine çıkıp şöyle kariyerliyim böyle kariyerliyim der. Taraftarları olacak zombiler Special One diye gezmeye devam eder. Bizim Fatih Hoca'ya bile Uefa'yı alırken onun başarısı değil, Hagi'nin başarısı diyorlardı ya (saçmalık tabii), ben artık gerçekten bu herif için bunu düşünmeye başladım. Bir insan bu ahlaksızlık ve bu utanmazlıkla ne başarı yakalamışsa orada bir bit yeniği vardır.

ahahaha herif cezadan kurtuldugu gibi bir de ayar vermeye kalkiyor. utanmaz yuzsuz kopek.

ah hocam ah, eline tarihi fırsat geçmişti. orda kafayı bir koyucaktın bunun burnuna. böyle fırsat yüz yılda bir gelir. bak zidane'a adam nasıl futbolu bıraktı, öyle kariyere öyle son yakıştı. efsane olma fırsatını kaçırdın.

Saka gibi ulke
Adama arkadan gelip fiziksel mudahale yapiyor
Sonraki macta basin toplantisinda dalga geciyor..

Hic bu kadar saha disi ezilmemistik bu sezon kadar..

Geri
Üst Alt