Mourinho, Tottenham'dan Kovuldu

tazminatlarla köşeyi döndü herif ya. aktif td hayatında aldığı paralardan çok tazminat almış olabilir.

hayırlı olsun bize gelirse 20m euroyu da transfere harcarız.

Aman tanrım dedim. İnternete girdim bir de ne goreyim. Ne guzel bir haber. Benimle birlikte Mou copunu gonderme nobeti tutan arkadaslar amacimiza ulastik sonunda. Simdi yuksek sesle Nagelsmann4Spurs deme zamani.

regular-16-9
Bayern Munich Mourinho'yu takimin basina getirmez.

Mourinho Tottenham'dan kovulmayi haketti. Oynattigi futbol cok kotuydu.

Ofansif olarak berbatlardi. Kane'in surekli sapkadan tavsan cikartmasi disinda pek bir etkileri yoktu.

Bunun uzerine defansif olarak da berbatlardi. Surekli adam paylasma hatalari, surekli bireysel hatalar...

Neredeyse basina gectigi her takimda ikinci sene zirve gorup sonra ucuncu senesi ya kovulan ya da acayip dusus yasayan bir hocaya boyle sacma bir tazminatli sozlesme oneren Levy'i de kutlarim. Ne adamlar var takimlarin basinda.

Mou'nun ekibinden sadece Ledley King kovulmamis. Sanirim gecici olarak o yonetecek takimi.

Tottenham gül gibi hocasını yolladı artık devri kapanmış bu adam için bide sözde şampiyon yapacaktı tamamen zaman ve para kaybı dışında bir şey olmadı

Super Lig'e katilmayi reddettigi icin kovuldugu soyleniyor bu arada. Bana da mantikli geldi. Takim FA Cup'tan, Avrupa Ligi'nden elenirken, ligde saçma sapan sonuclar alirken kovulmayan adam lig kupasi finalinden 6 gun once kovuldu. Garip geldi bana.

Bu arada hiç bir kupa alamadan ayrıldığı tek kulüp oldu Tottenham.

Elbet bir gün bulusacagız

IMG_8556.webp

Sanki Tottenham in de ilk 4 e girmek için kadro yapısı var. Kabe ve Son olmayınca, ilk 8e giremezler.

Püüü.. Paraya bak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt