Mourinho: "Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor"

Organize algı operasyonu işine girdiler 2 sezondur. Özellikle bu sezon malum siyasi partiden ders almış olabilirler bu hususta.

Mal mal izlememek algı operasyonunun babasını yapmak gerekir.

bu adam böyle dedi diye, hakemlerin bize ekstra kart göstereceğini düşünüyor musun üstat gerçekten yaw?
net bir şekilde evet. kart raporu paylaşarak ortamı hazırladılar. bunun kulağına fısıldayıp ortalığı kızıştırıyorlar. zaten hayatı boyunca çirkefin tekiydi. tam tencere kapak oldu mou-fb ilişkisi

bu herif hep böyle cok takılmayın ,heryere sataşmayı sever,skor alırken böyle

ama işler ters gidince ozaman kendi yöneticilerinede laf edecek

göreceksiniz

Ne alaka şimdi. Tam bir orman çocuğu çirkef. Fbye çok yakıştı. Başarı için herşeyi mübah gören, görmüş bir şahsiyetsizdir kendisi.

Surda bile bile dizi ile adamı eziyor, dizine yükleniyor. Şuna kırmızı kart çıkmaması skandal en az 10 maç cezası var şu hareketin

net bir şekilde evet. kart raporu paylaşarak ortamı hazırladılar. bunun kulağına fısıldayıp ortalığı kızıştırıyorlar. zaten hayatı boyunca çirkefin tekiydi. tam tencere kapak oldu mou-fb ilişkisi
ben çok paralel düşünmüyorum yaw.

açıklamanın tiyatral olduğu her halinden belli. ligin ortası olsa falan anlayacağım. gs daha 2 maç oynamış yaw, şu an böyle bir açıklama yapması absürd derecede abuk :d

millet g.tüyle gülmüştür zaten.

Madrid’ deyken Drogba topuğu ile soktuğumda, forvet çıkartıp defans almış, maçın sonuna kadar altına sıçmıştım. O günden beri unutamadım değil mi dede ?

ben çok paralel düşünmüyorum yaw.

açıklamanın tiyatral olduğu her halinden belli. ligin ortası olsa falan anlayacağım. gs daha 2 maç oynamış yaw, şu an böyle bir açıklama yapması absürd derecede abuk :d

millet g.tüyle gülmüştür zaten.
karşı açıklama yapmaktan zarar gelmez

bizim takıma şu yetersizin ağlamalarını izletip hırslandırın artık yeter ya. umarım sezonun kalan maçlarında kırmızı kart görmeyiz de iyice kudururlar oraya buraya saldırırlar yine.

Şerefsiz şikeci camiaya şerefsiz bir hoca yakışırdı. Layık olanı bulmuşlar. Çokta bir tarafıma dedikleri.

Bu herif konuşa konuşa bizi motive edip şampiyonluk yarışına sokacak.
Halbuki konuşmasa biz kendi kendimizi imha edeceğiz zaten

Bu şekilde ağlayıp zırlaması için 5 milyonda bonus alıyor herhalde morinyo efendi

Geri
Üst Alt