Mourinho: "Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor"

Koskoca (!) Mourinho Alanyasporu eze eze yenmişsin. Galatasaray ne alaka? Niye durup dururken sataşıyorsun? Ali Koç her gelen hocaya gazı vere vere iki takımı birbirine düşman etti çok acı gerçek.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mourinho denen hoca eskisinin şu sözleri Okan hoca ve Galatasarayı ateşleyip hayata döndürür. Alimsaraylılar bilir.

yönetim yönetim değil td desen şuursuz
Açık bilmem neye herkes koyar diye bi laf vardır
Sallarlar durur kolayca
Kulüp sahipsiz nasılsa

mourinho,

gs'ın fb'den daha büyük bir camia olduğunu,
ali koç'un nasıl birisi olduğunu,
fb'in gs karşısında nasıl eziklendiğini,
yaptığı açıklamanın kendisine yaptırıldığını ve absurd derecede tiyatral olduğunu,

BAL GİBİ biliyor.

aklı başında fbliler bile güldü zira bu açıklamaya.

Son düzenleme:
Samandira da bunlara verilen sebeke suyunu acil analize gonderin

Kim gelse bir hafta surmeden ayni seye donusuyor kendi takimindan cok Galatasaray konusuyor

Kesin icme suyunda bir sorun var Gelen giden ayni cumleleri degisik sekilde kuruyor enteresan bir hadise

Koskoca (!) Mourinho Alanyasporu eze eze yenmişsin. Galatasaray ne alaka? Niye durup dururken sataşıyorsun? Ali Koç her gelen hocaya gazı vere vere iki takımı birbirine düşman etti çok acı gerçek.

Ben hep düşmandım fbye , ali koça gerek yok

jose.png

Abi hiç şaşırtmıyor ya. Daha 4. haftadayız adam 2 kere bize salladı. Biz yarışta olursak artık her hafta sallamaya devam eder de sürekli bu hakemler sizi kolluyor algısı yalan oğlu yalan olmasına rağmen bu kadar genel geçer kabul ediliyor ya gerçekten tiksindim artık.

Şu adamın şu tarz açıklamalarının hakkından gelecek biri var ama işte

Mounun açıklamaları herzaman kendisinin bir zaafını örtmek için kullanır da tercüme hataları da var gibi cümle çok saçma umarım 50 üzeri maç oynarız kartlar sakatlıklar olur diyor sonra gs kart görmüyor diyor

Söylemlerini Galatasaray forumlarında gündem yapmazsanız kendi aralarında top çevirip dururlar.

Ahmet Ercanlar falan kesmedi... Yıllık zilyon milyon euroya isimli bir troll transfer ettiler. Belliydi böyle olacağı...

kendi takımlarının rezilliklerini örtmek için bize b.k atıyorlar. Hayır doludizgin olsak neyse diyeceğim şu işle uğraşmaları dümdüz salaklık.

Geri
Üst Alt