Mourinho: "Yediğimiz 2. gol bazı takımlar için faul oluyor ama bizde faul olmadı"

Jose Mourinho: Taraftarlara vermem gereken mesaj basit; Samandıra'daki herkes ben de dahil çalışıyor. Buna devam edeceğiz. Bu ligi biliyoruz. Bazı takımlar daha kolay maç kazanıyor. Bizler de lig sonuna kadar oynadığımız her maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyorum.

Jose sen bu denizin balığı değilsin İmparatorun torunları bile seni tokatlar rakibin
Galatasaray aklını başına al

Jose Mourinho: Taraftarlara vermem gereken mesaj basit; Samandıra'daki herkes ben de dahil çalışıyor. Buna devam edeceğiz. Bu ligi biliyoruz. Bazı takımlar daha kolay maç kazanıyor. Bizler de lig sonuna kadar oynadığımız her maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyorum.
Başka hoca olsa merak etmeyin onlarda puan kaybedecek şampiyon olacağız diye yukarıdan konuşurdu.İnancı mı yok yoksa umursamıyor mu beni kovsunlarda para mı alayım diye.

Jose Mourinho: "Maçın içinde dinamiği değiştiren şey saha içinde bir kişi eksik kaldığımız andı. Oyuncularımın hiçbirinde maçı yavaşlatıp durdurmalarına dair o vizyon, o tecrübe ve o bilgi yoktu."
Son dakikada 3-2 öndeyken tüm takım rakip sahaya serbest vuruşa giden biz

maxresdefault.jpg

Pislik şerefsiz adam.

Mourinho artık patates oldu bunlar sarıldı. Aziz Yıldırım bu Ali Koç’a bunu soktu

Suratı hastalıklı gibi pek iyi gözükmüyor

Guardiola ile yaristigi dönem nasil konusuyorsa simdi de ayni konusuyor

Bu ligin guardiolasi okan buruk

La bu morinyo kovulmamalı iyice fark açılsın biraz daha durmalı sonra tekmeyi basıp tazminatını alsın.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam fb teknik direktörü tencere kapak ağlamadığı maç yok yendiği maçta da bize sallıyor hep ağlıyor doymadılar 😂

Maç sonu kızgın, pancar gibi olmuş hırslı bir surat görmek isterdim, öylesi daha keyifli ama salmış gibiydi. Pek umursamıyor bunları.

Geri
Üst Alt