Mourinho'dan Galatasaray Açıklaması: "Bana verilen bilgiler harikaydı ama şimdi daha iyi anladım"

Aslında bu şoparın karşısında şu an Terim olacaktı, hakkından güzel gelirdi.

Bizimki aa mourinho geldi, türk futbolu için çok büyük bir değer diye diye gezdi yaz boyu. fb maçında da yanaklarını sevdirirler tam olur
Dediğin gibi olmadı

Hep geçiştirdi. Hatta van bronchorstu övdü. Mou kim lan, onun devri bitti demeye getirdi

Tam beklediğim gibi yemin ederim daha ilk haftadan başladı futbolu saha dışına çekmeye. Bu sene Mourinho herhalde öyle bir sövdürecek ki kendisine Fener taraftarıyla beraber bile sövmeye başlayabiliriz. Onlar oynattığı futbola, biz bu aptal saptal açıklamalarına. O kadar saçmasapan bir adam haline geldi.

Bu sene çok pis geçecek geçen seneden daha da çok gerileceğiz.

Bu sene böyle saçmalıklara daha az ehemmiyet vermek lazım... Boş boş konuşup duracaklar...

Adamı kim bilir nasıl doldurdular her gelene aynı şeyi yapıyorlar her salakta inanıyor

Mourinhoyu da kendilerine benzeticekler. Yacik, cok yazik. Sevdigim bi hocaydin.

Ya Mourinho’ya da ilk haftadan bu açıklamayı yaptırtmazsın be kardeşim 😃 Bu nasıl bir eziklik?

Konusu açılırsa ciddiye alınmış olur. Ciddiye alırsanız mental olarak siz de saha dışına çıkarsınız. Bu sezon biraz daha tecrübeli olmak gerek. Bunlar bu sporun paraziti.

cok dogru konusmus mourinho hocam

"Maçtan sonra hakemle düşüncelerimi paylaştım. Bir teknik direktör, daha düşük potansiyelde olan bir takımın teknik direktörü her şeyi deneyecektir. Onu suçlayamam, eleştiremem. Sonuç alabilmek için daha farklı şeyler yapabilirler. Defansif oynarlar, zaman geçirirler, sakat numarası yaparlar. Bunu eleştirmem. İnsanlar sonuç alabilmek için maaş alıyor. Daha küçük takımların puan almaları gerekiyor ligde kalabilmek için. Futbol bu. Bunu yadırgamıyorum. Hakemlerin oyunu savunması gerekiyor, sorumlulukları bu. Benim fikrim bu. Zaman geçirmelere ilk 20 dakikada 1-2 sarı kart verirseniz oyun farklılaşır. Sadece Türkiye'de değil, her yerde bu var. Kaleci vakit geçirdiği için 88'de sarı kart görüyor, asla 15-20. dakikada sarı kart vermiyor.

Hakemler 15-20'de sarı kart görseler oyun farklı bir hal alır. Tamamen farklı olur. İnsanlar fikrimi kabul eder mi etmez mi bilmiyorum. 25 yıllık tecrübeme bakarsanız fikrim bu
90 dakika kale önünde bekleyen takımın hocası mı diyor bunu? 😂 Evet 88. dk yerine 20. dk’da sarı kart verse iki kontratak daha fazla yapıp gol atar belki takımı. Rezil adam.

ilk puan kaybinda 15 temmuzla giris yapar konusmasina

Geri
Üst Alt