Mourinho'dan Galatasaray Açıklaması: "Bana verilen bilgiler harikaydı ama şimdi daha iyi anladım"

Algı yapmaya başlamış Portekizli Kocaman

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada mou, geldiği günden bugüne fbli yöneticilerin, fb başkanının ne olduğunu anlamıştır yaw. ortalama zekası olan bir yabancı, fb'in gs karşısında ne hallere düştüğünü ve neler ile uğraştığını, başkanının zeka ve ahlak seviyesini anlar zaten.

fbliler kim bilir ne küçülmüşlerdir bunun karşısında. ne detay enstantaneler vardır, biz bilmiyoruz. başkası adına utanırsın. :d special one şarkısı gibi :ddd

ne fb, ne türk futbolu, ne de başarı, mourinho'nun zerre umurunda değil bence. zaten kariyeri serbest düşüşte olan, sadece parasına bakan bir adam.

fblileri parmağında oynatıyor işte.

Geçen seneden beri başını fenerin çektiği bjk nın ve bazı anadolu takımlarının desteklediği " Galatasaray dışardan destekle haksız şampiyon oluyor " algısı her maç iyice saha içinde saha dışında trollerle genişletiliyor hatay maçından sonra da bunun bariz örneğini gördük yok penaltı değil batsuayi ofsayt köpürtüp durdular her platformda dünde mourinhoyla devam ettirdiler imalar fln. Galatasaray camia olarak bu organizasyonun önüne geçmeli bu ezeli rakip ebedi dost ayaklarını bırakmalı hakedene hakettiği cevabı vermeli.

Puan kayıplarında bundan daha fazla bize saldıracak bu mou çünkü gündem değiştirip baskıyı azalttığını sanıyor böylece

Cr7 ye ese portugues hijo puta es diye bağırırdık
Sanada gider mou

Bunu da ilk haftadan kendilerine benzetmişler. Yel değirmenleriyle savaşmaya devam edin siz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatay maçındaki golümüze Deniz Çoban ve Hatayspor harici ofsayt algısı yapan başka hakem yorumcu vs oldu mu ona göre sezon başından tanıyalım tasma tutanları

Hadi lan ordan pok. Her gelen hocayı dünyaca ünlü bile olsa doldurup salıyorlar sahaya

Mou herzaman böyle bir hoca ,yönetim 5 yıldız ,gs kullanıyor gibi şeyler anlatmıştır lakin anlatmasalar bile mou herzaman hakemlere rakiplere satasmayi seven biri oldu
Lakin fenerli danalar şunu unutuyor mou kendi taraftarına oyuncusuna yöneticisinede dümdüz gidebilen bir hoca :)

Morinho ya kızmayın, FB forması giyen herkes tıpatıp aynı oluyor.

Bugün ne anladı açıklama yapmayacak mı her türlü kepazelik gerçekleşti maçta

Şimdi daha iyi anladım

81bde07b-bef1-4ef2-a597-1e59799f63d5.webp

Geri
Üst Alt