Mourinho'dan Juventus ve Barcelona'ya Salvolar: "Başarısız köpek balıkları!"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Mou2.jpg

Portekizli, Şampiyonlar Ligi'nden Avrupa Ligi'ne katılmaya hazırlanan eski rakipleri Barcelona ve Juventus'u hedef aldı.

AS Roma Teknik Direktörü, Şampiyonlar Ligi grup aşamasını üçüncü bitiren takımların doğrudan Avrupa Ligi eleme aşamasına katılmalarına izin veren kuralı onaylamadığını ifade etti.

Avrupa Ligi'nin favorisinin kim olduğu sorulduğunda, Mourinho gazetecilere şu yorumu yaptı:

"Onları [Betis] aday olarak görüyorum, ancak Şampiyonlar Ligi'nin başarısız köpek balıkları gelecek ve zor olacak.Gelmemeliler ama gerçek bu. Eğlenceli olacak. Şampiyonlar Ligi'nin başarısızları."

Goal

saplaaaaaaaaağğğğğğ

Küçük takım olayını çözemiyorum
Aga iyi bi topçun olsa tuzlu satsam diye bakarsın
Alanlara da söversin ,ilginç bir durum açıkcası

Kendisi kadar başarılı ''Park the bus'' yapamadıkları için mi atarlanmış acaba?!..RM i tarihinde ilk kez defansif oynatmayı başarmış(!) overrated herifin biri bu ''Special one''...

Kendisi kadar başarılı ''Park the bus'' yapamadıkları için mi atarlanmış acaba?!..RM i tarihinde ilk kez defansif oynatmayı başarmış(!) overrated herifin biri bu ''Special one''...
Mou'ya nasıl overrated diyebilirsin aklım almıyor.
Adam Porto ile CL kazanmış, ne kadar abartsan yeridir.
Ne yapsın yani daha, Eyüpspor la mı CL kazansın ?

Mou'ya nasıl overrated diyebilirsin aklım almıyor.
Adam Porto ile CL kazanmış, ne kadar abartsan yeridir.
Ne yapsın yani daha, Eyüpspor la mı CL kazansın ?
Porto' da başarılı oldu diye ömrü boyunca tapılması gerekmiyor. Son yıllarda ne imkanlarla neler başarabildiği(!)ne bir bak istersen muhterem. Ha, onu diyorsan, sıçıp sıçıp kallavi tazminat koparmak konusunda ''Nirvana'' seviyesindedir kesinlikle!;)

Porto' da başarılı oldu diye ömrü boyunca tapılması gerekmiyor. Son yıllarda ne imkanlarla neler başarabildiği(!)ne bir bak istersen muhterem. Ha, onu diyorsan, sıçıp sıçıp kallavi tazminat koparmak konusunda ''Nirvana'' seviyesindedir kesinlikle!;)
Futbol'da klup,teknik direktor,futbolcu bazinda hedef kupa kazanmaktir.

Adam Porto ile 2 lig sampiyonlugu,1 Portekiz kupasi,1 Uefa ,1 CL kazanmis
Chelsea'de 2 Premier lig sampiyonlugu kazanmis
Inter'de 2 serie A,1 Italya kupasi,1 super kupa,1 CL kazanmis
Real Madrid'te 1 ispanya kupasi,1 super kupa,1 la liga sampiyonlugu kazanmis
Manchester United ile 1 Community shield,1 Ingiltere kupasi,1 uefa kazanmis
Roma'da Konferans ligini kazanmis

Daha ne yapsin,gelip senin mutfagindaki kupayida mi alsin?

Beğenen beğensin, hiç mi hiç umurumda değil...Kariyer hitini yaptığı İnter ve RM de de defansif futbol oynatmıştı ki defansif futboldan yakınıp da Mou ya tapınanlar ağır saçmalıyor yani!..

Ben son yıllardaki performansını değerlendiriyorum ve ortada iç açıcı bir tablo göremiyorum; zenginler zengini Totenham vs...

Porto bir örnekti, arkadaş yazmış zaten adamın kariyeri kupalarla dolu diye.
Herkesin fikrine düşüncesine eyvallah da Mou ya overrated kelimesi hiç uymuyor.
Adam zaten kariyeri boyunca her yerde abartmış daha ne yapsın.

Porto bir örnekti, arkadaş yazmış zaten adamın kariyeri kupalarla dolu diye.
Herkesin fikrine düşüncesine eyvallah da Mou ya overrated kelimesi hiç uymuyor.
Adam zaten kariyeri boyunca her yerde abartmış daha ne yapsın.
Kariyerinin ilk yıllarına değil, onca imkan sunulmasına rağmen, uzunca süredir önemli bir başarısının olmadığına vurgu yapmaya çalışmıştım ama o arkadaş da sen de anlamak istediğiniz gibi almışsınız. İş böyle sağır diyaloğuna dönünce sıkılıp uzaklaşmak istiyorum mevzudan. Tamam; ''Mou the GOAT''...

Kariyerinin ilk yıllarına değil, onca imkan sunulmasına rağmen, uzunca süredir önemli bir başarısının olmadığına vurgu yapmaya çalışmıştım ama o arkadaş da sen de anlamak istediğiniz gibi almışsınız. İş böyle sağır diyaloğuna dönünce sıkılıp uzaklaşmak istiyorum mevzudan. Tamam; ''Mou the GOAT''...
Oscar ödüllerinde en iyi türkçe kullanan üye reyimi sana veriyorum ama vermemek için gördüğüm her postunda hata arıyorum. bir noktalama hatası olabilir ama iki veya daha fazla görürsem bir mesajda maalesef oyumu kaybedeceksin üstat

Mourinho'nun Man Utd başarısı ayrıldıktan sonra anlaşılmıştır herhalde. Orada çok başka sorunlar var çözümü çok uzun vadede mümkün ancak.

Tottenham'ı kupa finaline çıkardı Avrupa Süper Ligi ayağına hengamede final öncesi kovuldu. Herifler yıllardır kupa almıyorlar kupa alacaklardı olmadı. Şimdi Conte çok mu ofansif oynatıyor takımı hmm?

Roma'yı nasıl çekip çevirdiğini bir tek gerçek Serie A-severler bilir. O kamil stoperlerle kurduğu savunma, Şimdi de dar rotasyon ve büyük oranda vasat kadroyla CL potasında dolaşması bile başlı başına başarıdır. Neyse Roma memnun zaten.

Geri
Üst Alt