Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.353
- 8.893
- 2.518
bak bunu denemedim hiç. çalışmadığı zaman bunu yapayımaygıt yöneticisinden cihazı kaldır. usbyi çıkarıp tekrar tak. bir öyle dene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bak bunu denemedim hiç. çalışmadığı zaman bunu yapayımaygıt yöneticisinden cihazı kaldır. usbyi çıkarıp tekrar tak. bir öyle dene.
Evde akıllı TV, konsol vb. fareyi deneyebileceğiniz başka bir cihaz var mı? Eğer onlarda çalışıyor bilgisayarda çalışmıyorsa ya sürücü problemi var ya da sinyal çakışıyor. Wi-fi ve diğer bluetooth cihazları kapatıp sadece fare bağlı deneyebilirsiniz.Merhaba millet, benim kablosuz mouseum ışığı yanıyor ama imleç hareket etmiyor. ne denediysem olmadı. sizin çözüm önerileriniz nedir?
marka vermeyelımMarka model ne
pili taktıgın yerdeki yaylarda temassızlık var pil tam oturmuyorkonu çözülmedi. aygı yöneticisinden kaldırdım usbyi çıkartıp taktım ama o da olmadı
yok ya iyi takıyorum pili ama olmuyorpili taktıgın yerdeki yaylarda temassızlık var pil tam oturmuyor
büyük ihtimal mouse düşmüş tam oturt
Bir daha düşürürse oturur diye düşünüyorumpili taktıgın yerdeki yaylarda temassızlık var pil tam oturmuyor
büyük ihtimal mouse düşmüş tam oturt
Ulan bu doktorlarda hemen kes biç içini aç. Dıştan bakarak anlaşılmıyor mu hiçicini acip bir foto atar misin bakalim