moussa dembélé

Biz yazın doğru dürüst Bruma'yı oynatmıyorduk daha, şimdi daha dün bir bugün iki iyi oynayınca kıymete bindi 30-40 milyon demeye başladık. Garry Rodriguez diye biri geldi onu da oynatmıyoruz. Bu çocuğu bize gelse oynatıp şimdiki haline getireceğimiz şüpheli, 30'luk adamları tercih ediyoruz, bu tip çocukları en ufak hatasında yetersiz diye takımdan kesiyoruz. Celtic'de Brandon Rodgers var, hata üstüne hata yapsa da sürekli oynatıyorlar özgüven kazansın öğrensin diye. Zaten her sene 1-2 oyuncuyu ucuza mucuza Premier Lige yolluyorlar, 30-40 milyondan aşağı vermem demiyor en iyilerini 10-15'e veriyorlar PL takımlarına. (Karşılığında da ordan sürekli genç oyuncu kiralayıp oynatıyorlar). Yani genç adam için gidilmeyecek yer değil Celtic.

Biz ne önerdik bu çocuğa bilen var mı? Merak ettiğim için soruyorum detayları bilmiyorum burda okudum bitek elimizden kaçırdık diye.

Son düzenleme:
Biz yazın doğru dürüst Bruma'yı oynatmıyorduk daha, şimdi daha dün bir bugün iki iyi oynayınca kıymete bindi 30-40 milyon demeye başladık. Garry Rodriguez diye biri geldi onu da oynatmıyoruz. Bu çocuğu bize gelse oynatıp şimdiki haline getireceğimiz şüpheli, 30'luk adamları tercih ediyoruz, bu tip çocukları en ufak hatasında yetersiz diye takımdan kesiyoruz. Celtic'de Brandon Rodgers var, hata üstüne hata yapsa da sürekli oynatıyorlar özgüven kazansın öğrensin diye. Zaten her sene 1-2 oyuncuyu ucuza mucuza Premier Lige yolluyorlar, 30-40 milyondan aşağı vermem demiyor en iyilerini 10-15'e veriyorlar PL takımlarına. (Karşılığında da ordan sürekli genç oyuncu kiralayıp oynatıyorlar). Yani genç adam için gidilmeyecek yer değil Celtic.

Biz ne önerdik bu çocuğa bilen var mı? Merak ettiğim için soruyorum detayları bilmiyorum burda okudum bitek elimizden kaçırdık diye.
2m yıllık 3m imza parası istemişti sanırım.
Kesin olarak imza parasını vermek istemedi bizim kulüp.

Sidigi maigaya dursun ne dedi onun istedigi paraya direkt ilk 11 de oynuyan adam transfer ederim diye, bu kafa ilede dembele ret edilmistir buna imza parasi ne diye verecegim iyi olsa PL bir takim kapardi havasinda dursun ve ekibi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Sidigi maigaya dursun ne dedi onun istedigi paraya direkt ilk 11 de oynuyan adam transfer ederim diye, bu kafa ilede dembele ret edilmistir buna imza parasi ne diye verecegim iyi olsa PL bir takim kapardi havasinda dursun ve ekibi

alacağı isimde 19-20 yaşında genç bir potansiyel. ulan en kötü o fiyata satarsın zaten.
maalesef çok kötü yönetiliyoruz

Eren'e ödenen paranin tümünü bu cocuga yatirmak lazimdi.

Para için gelmediğini sanmıyorum, ya işin bahanesidir ya da yöneticiler uydurmuştur. Ben menajeri olsam Celtic'ten teklif varsa 18-19 yaşındaki adamı Türkiye'ye hele büyük takıma muhtemelen getirmem, Juventus'a da götürmem Empoli'ye filan götürürüm, ki Türkiye bu konuda daha sıkıntılı, daha rahat oynayacağı ve öğreneceği yere götürürüm. Türkiye'de büyük kulüplerdeki ortam müsait değil buna. Menajerler neyin nerde ne olduğunu biliyorlar, Emre'yi de Türkiye'ye getirmedi Muzzi Özcan iyi yaptı bence.

Son düzenleme:
Sirf bundan dolayi döve döve kovulmali resmen galstsarayin büyük paralar kazanmasini engelledi , nedenide belli, eren transferinde ceplerine komisyon girdi diye

Dursun Özbek ne yaziki seneye kadar kalcakdir istifa etmez
Tudoru getirerek tekrar zaman kazandi
Transfer dönemi yine rezil gecicek yerli futbolculara yönelcekler veya bizim cöp liginde oyniyan yabancilara adamlarin futbol bilgisi bukadar

Levent Gültekin‏@elmonumental83
Dembele transferini Levent Nazifoğlu engelledi haberler var ama işin doğrusu Dembele'yi istemeyen ve tutmaz diyen Mehmet Özbek'in oğludur.

Dembele'yi 'Galatasaray'da iş yapmaz, almayalım' diye kulübe getirmeyen isim Mehmet Özbek'in oğlu Serhat Özbek'tir.

Umut Bulut'un dediği gibi 'Maaşlı eleman' Nazifoğlu, Özbeklerin yada oğullarının verdiği kararlara sesini mi çıkarır yoksa maaşına mı bakar!

Dembele'yi 'Galatasaray'da iş yapmaz, almayalım' diye kulübe getirmeyen isim Mehmet Özbek'in oğlu Serhat Özbek'tir.

Umut Bulut'un dediği gibi 'Maaşlı eleman' Nazifoğlu, Özbeklerin yada oğullarının verdiği kararlara sesini mi çıkarır yoksa maaşına mı bakar!

Hamzacı yeğen eksikti zaten.

Serhat ozbek kim kimsin sen ya ne sifatin varda tutup tutmayacagina karar verebiliyorsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dembele transferini Levent Nazifoğlu engelledi haberler var ama işin doğrusu Dembele'yi istemeyen ve tutmaz diyen Mehmet Özbek'in oğludur.

Koca kulüp kimlere kaldı.
Kulübün içine ettiler bunlara maddi olarak hakkım geçtiyse haram zıkkım olsun.

Ulan iki sahtekar kardeş Özbek den çektiğimiz yetmedi bir de oğulları mı çıktı başımıza.

Ne lanet bir aileymiş bu.

Sidiki vardı çok para istemişti ne oldu diye baktım ispanya 2.ligine gitmiş evet maliyeti çoktu onun yerine direkt oynayan alırdık ve aldık aynen.

Geri
Üst Alt