Mehmet Ozturk
Parçalı Üye
- 16 Mart 2015
- 3.449
- 38
- 508
Biz yazın doğru dürüst Bruma'yı oynatmıyorduk daha, şimdi daha dün bir bugün iki iyi oynayınca kıymete bindi 30-40 milyon demeye başladık. Garry Rodriguez diye biri geldi onu da oynatmıyoruz. Bu çocuğu bize gelse oynatıp şimdiki haline getireceğimiz şüpheli, 30'luk adamları tercih ediyoruz, bu tip çocukları en ufak hatasında yetersiz diye takımdan kesiyoruz. Celtic'de Brandon Rodgers var, hata üstüne hata yapsa da sürekli oynatıyorlar özgüven kazansın öğrensin diye. Zaten her sene 1-2 oyuncuyu ucuza mucuza Premier Lige yolluyorlar, 30-40 milyondan aşağı vermem demiyor en iyilerini 10-15'e veriyorlar PL takımlarına. (Karşılığında da ordan sürekli genç oyuncu kiralayıp oynatıyorlar). Yani genç adam için gidilmeyecek yer değil Celtic.
Biz ne önerdik bu çocuğa bilen var mı? Merak ettiğim için soruyorum detayları bilmiyorum burda okudum bitek elimizden kaçırdık diye.
Biz ne önerdik bu çocuğa bilen var mı? Merak ettiğim için soruyorum detayları bilmiyorum burda okudum bitek elimizden kaçırdık diye.
Son düzenleme: