moussa dembélé

Levent Gültekin‏@elmonumental83
Dembele'yi 'Galatasaray'da iş yapmaz, almayalım' diye kulübe getirmeyen isim Mehmet Özbek'in oğlu Serhat Özbek'tir.

Levent Gültekin‏@elmonumental83
Umut Bulut'un dediği gibi 'Maaşlı eleman' Nazifoğlu, Özbeklerin yada oğullarının verdiği kararlara sesini mi çıkarır yoksa maaşına mı bakar!

Sen kimsin Serhat Özbek?

Yönetimin parali kalemi Nevzat'a göre Dembele transferine Riekerink karsi cikmis tabi yersen.

Ne hikmettir Serdar Azizi alirken Riekerinke sormuyorlar ama Dembele'yi hoca yüzünden almiyorlar öyle mi.

Bunlar kadar yalanci, sahtekar, ückagitci, serefsiz yöneticiler yok dünya da. Yatacak yeriniz yok HAINLER.

Bu Nevzat Dindar kadar yalanci bir gazeteci yoktur sozde Galatasaray muhabiri.

M.Yasin Çakmak‏@NajaLegionis
-Bizim oğlanın veto ettiği adamı Real alacakmış!
-Hadi ya ne yapacağız?
-Ara Nevzat'ı, "Riekerink istemedi." yazsın.
-Çok zekisin abi ya!

sayhan efe‏@sayhanefe
nevzat itinin götüne sokun bu haberi. kendisinin haberi zira.
http://www.milliyet.com.tr/roman-dembele-bitti--galatasaray-2262660-skorerhaber/ …

C5Wm7ayWEAAaTef.jpg

GrandeSaray‏@GrandeSaray
Nevzat Aydın: Fitipaldo transferini Riekerink istedi.

:asd22:

Galatasaray‏@tribunGS
Bilgi düşelim. Nevzat Dindar denilen şahıs yalan haberler ürettiği için Ünal Aysal Başkanlığı döneminde Florya'dan içeriye sokulmuyordu.

Bahri Havadır: "Dembele'nin menajerlerinin G.Saray ile temasa geçtiğine dair mesajlar bende mevcut. 17.06.2016 ve 20.06.2016'da görüşülmüş."

Bahri Havadır: "Dembele ile görüşülmedi diye resmi açıklama yapmak hoş değil. Görüşüldü çünkü. Ama olmadı."

Hem çapsız hem de aşırı yalancı şerefsiz bir yönetim var

Bunların hala o koltukta olması skandal

Fener'e bile Ali Koç gelecek Aziz'den kurtulacaklar ama biz Dursun'dan 2018 öncesi kurtulamayacağız gibi

Kadir Çetinçalı@kadircetincali 29 dk.29 dakika önceDaha fazla

"Dembele'nin transferini Riekerink engelledi" diyorsan YALAN söylüyorsun. Engelleyen yöneticilere yalakalık yapmaksa amacın hoş değil.

Kadir Çetinçalı@kadircetincali 28 dk.28 dakika önceDaha fazla

Dembele'nin transferini Mehmet Özbek engellemiştir. NOKTA...

Mehmet özbek kimdir ya? O hangi başarısıyla koskoca kulübün futbol şubesini yönetiyor?

Allahım kafayı yedirtecek bu şerefsizler yeter ya defolun gidin

Suanki yönetim tamamen serefsiz, yalanci ve hirsizdan olusuyor

nevzat mandzukici alcaz demiş şimdi de :D

Ben hep Ali Naci ye sinirleniyorum da "felaket tellali" diye ama bu Nevzat daha büyük bir gerizekali.

Adam bas bas bagiriyor ben yönetimin parali kalemiyim diye. Ha Ali Naci nin de mamalandigini düsünüyorum tabi.

Sırf Dembele konusu bile yönetimin çapsızlığı ve yalancılığı gözler önüne sürmek için yeterli

Yonetim suclu safdi maloz vs hepsi tamam ama bu dembele ne oynadi ki fiyati 40 milyon euro oldu iskoçya ligi gibi celticin 30 puan fark attigi her maci antreman havasinsa 3 puan garanti kac fark atar diye tahmin yapildigi 9 takimli bir ligte cok gol atmasimi herşey? Bence bu dembele daha hiçbişey ispat etmedi kacan balik icin coook büyük diye uzulmek icin erken..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yonetim suclu safdi maloz vs hepsi tamam ama bu dembele ne oynadi ki fiyati 40 milyon euro oldu iskoçya ligi gibi celticin 30 puan fark attigi her maci antreman havasinsa 3 puan garanti kac fark atar diye tahmin yapildigi 9 takimli bir ligte cok gol atmasimi herşey? Bence bu dembele daha hiçbişey ispat etmedi kacan balik icin coook büyük diye uzulmek icin erken..

gidip sakat kazma ereni almalarindan iyidir
20 yasinda topcu cillops gibi

iskoc ligide olsa adam orda birseyler yapiyor ve piyasa yapti kendine, bizim ereni koy oraya bence dembelenin atti golun yarisini dahi atamazdi

Ulan resmen Dembele transferi bizim yönetimin çapını gözler önüne sürüyor

bedava gencecik Dembele'yi almak yerine yaşı yavaş yavaş gelen sakat golcülüğü iyi olmayan Eren'e 4 milyon para verdik şimdi adama 40 milyon para çekiyorlar

Fena mı olurdu Dembele+Bruma'yı satsak o paraya takım kurulurdu la takım

Ulan resmen Dembele transferi bizim yönetimin çapını gözler önüne sürüyor

bedava gencecik Dembele'yi almak yerine yaşı yavaş yavaş gelen sakat golcülüğü iyi olmayan Eren'e 4 milyon para verdik şimdi adama 40 milyon para çekiyorlar

Fena mı olurdu Dembele+Bruma'yı satsak o paraya takım kurulurdu la takım

reis
her zamanki gibi 12den vurmussun

mehmet özbek o mudur
mehmet özbek bu mudur
mehmet özbek şu mudur
yoksa o....bu mudur

Adam neredeyse her macta gol atiyor

Bugun de 2 gol atti

Sene sonu en az 30milyona satar celtic

Kulakların çınlasın Serhat Özbek.

Sent from my iPad using Tapatalk