Mucize Adam Omar Elabdellaoui

Forumda "kor" diye dalga gectikleri adamdir. Hayir, eskisi gibi donemeyebilirdi de sorun bu degil sorun insanlik ve saygida. Bunu yeni nesilde cok fazla gormeye basladik. Ne olursa olsun insanliginizi kaybetmeyin. Kendi hatasi olabilir, bu dogru, ancak kaza bu. Kimse gozunu kaybetmek istemez. Buradan bir cikarim yapmadan olaya bakmak gerekiyor.

Hersey bir yana, iyi oynar - kotu oynar, diri ve isteginden hirsindan birsey kaybetmemis yetmedi ustune koyarak (olgun oynuyor) donmus artik 1 gozu eskisi kadar gormemesine ragmen tum bunlari tum bu travmayi atlatmis olmasi onu karsi buyuk saygi duymami gerektirir.

Forumda "kor" diye dalga gectikleri adamdir. Hayir, eskisi gibi donemeyebilirdi de sorun bu degil sorun insanlik ve saygida. Bunu yeni nesilde cok fazla gormeye basladik. Ne olursa olsun insanliginizi kaybetmeyin. Kendi hatasi olabilir, bu dogru, ancak kaza bu. Kimse gozunu kaybetmek istemez. Buradan bir cikarim yapmadan olaya bakmak gerekiyor.

Hersey bir yana, iyi oynar - kotu oynar, diri ve isteginden hirsindan birsey kaybetmemis yetmedi ustune koyarak (olgun oynuyor) donmus artik 1 gozu eskisi kadar gormemesine ragmen tum bunlari tum bu travmayi atlatmis olmasi onu karsi buyuk saygi duymami gerektirir.

Acayip u dönüşleri görüyorum kendisi hakkındaki yorumlarda. Köylü dediler kör dediler boşa beslemeyin dediler bu köre neden maaş veriyoruz dediler. Bunları diyenler şimdi Omarı kahraman olarak güzelliyor. İlginç!

Ne güzel yorumlar demi
Screenshot_2022-03-16-08-41-44-431_com.android.chrome.webp

Screenshot_2022-03-16-08-43-00-965_com.android.chrome.webp

Screenshot_2022-03-16-08-43-08-467_com.android.chrome.webp

SAYGILARIMI sunuyorum bu büyük karakterli ve çalışkan insana :tbr:

Ayrıca böyle bir operasyonu başarı ile gerçekleştiren saygıdeğer doktorlara da teşekkür etmek lazım.

Gecen sene sakatlanmasaydi Yedlin yerine 6 numara alirdik ve sampiyon olurduk. Kredisi hala -
emin olmayalım çok 6 numara aldılar da noldu oynamıyor taylan berkan oynuyor hala. sezon başı da asuncau diye bişe vardı o da oynamadan gitti.

Ortasahaya ihtiyacimiz vardi alinmadi ve Omara lisans cikarildi simdiye kadar ona guvenen yonetim ve Toreent hocayi yaniltmadi.Adamin boyle donecegini hic birimiz bilmiyorduk Omara lisans cikarilmasin dedik diye adam iyi oynadigi halde kotuleyelim mi yani.Hakkini vericez tabi.

o kadar laf ettik örseledik fakat ben kendi adıma özrümü diliyorum.
Muhteşem bir çıkış yaptı, tarifsiz. Futbolu özlemiş ve çalışmış adam çok net bu belli.
Su adama bakıp utanması gereken o kadar futbolcu var ki takımda.

Geri
Üst Alt