Muğdat Çelik Galatasaray'a Yakın!

Selim Aydemir

🅗🅐🅜🅑🅤🅡🅖 🅚🅡🅐🅛🅘
Parçalı Üye
depophotos_15643696_16_9_1527492097-880x495.webp

Manisa ekibiyle kontratı sona eren ve birçok takımın peşinde olduğu Muğdat için Galatasaray devreye girdi. Teknik Direktör Fatih Terim'in de Muğdat transferine sıcak baktığı belirtilirken; ilk aşamada rakam konusunda ufak pürüzlerin olduğu öğrenildi.​
Skorer'in edindiği bilgiye göre; Galatasaray'ın önerdiği yıllık ücret ile Muğdat Çelik'in talebi arasında 1 milyon TL'lik fark var. Bu sorunun giderilmesi durumunda bonservisi elinde olan Muğdat, gelecek sezon Galatasaray forması giyecek.​
stanbul yolcusu.... Menajerler aracılığı ile yapılan ilk görüşmenin detayları netleşti.​

Moderatör tarafında düzenlendi:
kilit

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herife vermemiz gereken maksimum ücret 1 milyon TL iken onun istediği ile bizim teklif ettiğimiz ücret arasında nasıl 1 milyon TL’lik fark oluyor arkadaş? Biz gel bedava oyna dedik heralde.

Olsun renktaşlar Muğdat ile türk lirası üzerinden 2 milyon tl maaş gayet normal zira bonservisi yok ve türkiyeden alınabilecek nadir ahlakta futbolculardan...Gelsin...

Bence mugdat iyi bir yedek olur süper lig ve Kupa maclari icin.

Balıkesirdeyken sol bekleri berkanla birlikte dikkatimi çekmişti ilk olarak...Sonra bu sene fark ettim akhisarda oynadığını... Bence büyük takımı kaldırabilecek bir isim değil ... seneye göndermenin yolunu ararız

Maksat yedek kulübesinin zenginleşmesi ve oyuna sonradan giren oyuncuların maçı çevirmesi ise alınabilecek bir oyuncu.

Düşük maaşı cezbedici olabilir zaten Türk oyuncularla TL üzerinden sözleşme yapılır 28 yaşında 2 yıllık 4 milyon TL maaş uygun olur. Akhisar'dan Soner Aydoğdu orta sahaya ve Ömer Bayram'da sol beke güzel yedek olur.

Lakin ben ilk önce Serdar Gürler'in zorlanması taraftarıyım. Hatta Emre Akbaba, Deniz Türüç, Okay Yokuşlu, Emre Mor. Yerli oyunculardan alınabilecekler.

muğdat iyidir bedava gelecekse karşı değilim yedek doğru dürüst topçumuz yok

Gelicek kupa maçlarında oynıcak. Beylerbeyi'yle oynarken Ahmet Sivri'ye, gençlere bari güvenelim.

Bu ne

Galatasaray'ın önerdiği yıllık ücret ile Muğdat Çelik'in talebi arasında 1 milyon TL'lik fark var.

TL üzerinden makul bir ücret, 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacaksa ben soğuk bakmıyorum. Alternatif yerli oyuncular lazım.

Herif gelecek Türkiye Kupası'nda 3 tane maç oynayacak diye 1 milyoncuk daha para istemiş. Antrenmanlar yeterince yorucu zaten demeye getirmiş herhalde.

Yaw arkadas sanki biz Real Madridiz de, kulube Bale falan var. Adam zaten gelirse 11 oyuncusu icin gelmeyecek, stadmizda Akhisara karsi gorduk ne kadar kotu yedeklerimiz olduguna, kupada veya son 20 dakkikada ligde is yapar Mugdat.

Geri
Üst Alt