Muğdat Çelik Galatasaray'a Yakın!

serkan çalıktan beri böyle bir topçumuz olmamıştı sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar gürlere 3 milyon verecegime onun onun levelinde beles olan mugdati alirim

Yasin’i birdaha görmek istemiyorum.

Saçını, konuşmasını, oyununu.. İğrenç.

Muğdat geldiğinde Yasin gidecekse, maaşının yüzde 5’ini felan ödemeye hazırım.

‘Biz çok iyi takımız yani ıhmm, Galatasaray taraftarı çok iyi yani ıhmm..’

Bıktım vallah usandım.

Saçına değinmek istemiyorum. Kelleşmiş zaten ön tarafı vursana 0’a beyinsiz herif.

Enson Alanya beraberligi yakalayinca online olmustun sonra biz gol atınca yine pusuya yatmistin ve bidahada firsat bulamamistin renkdas. gelsene terimi elestirecek biseyler uydurmaya calisiyoruz seversin sen @Uğur Poturak

Feyki ilemi takiliyor acaba napiyor Alanya macinin uzatma dakikalarindan beri yok ortada hirbo

Gelsin 1 gol atıp kral olur, oyunu katleder, top kontrol edemez, 2 metreye pas atamaz. Alanya'ya gol atar kral olur. Gelsin, müstehak. Şeyi falan da alalım, Deniz Kaddah'ı bonservisi yok 9 tane atmış. Uğur Demirok var milli stoper. Alalım bunları.

700-800 bin tlye oynayacaksa gelsin ptt1.lig topçusu bu yahu.

Vallahi hayat çok acayip.

- Galatasaray'ın önerdiği yıllık ücret ile Muğdat Çelik'in talebi arasında 1 milyon TL'lik fark var.

Şunu söyleyim, muğdat tam bir anadolu topçusudur. Buraya gelirse nereye geldim ben olacaktır. Gomis, feghuli, maicon gibi adamların yanında antreman yapmak ile bile enbüyük hedefini gerçekleştirmiş olur. Sonrası onun için anadoluda yeni bir takım arama süreci olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hey Allahim ya gina geldi böyle bombos adamlardan.

Topu topuna oynayacagi mac sayisi maksimum 10 olur. Altyapidan bir cocugu 10 mac oynat hem maddi hem manevi kazancli cikarsin.

Böyle adamlari transfer etmek parayi alip cakmakla cayir cayir yakmakla esittir.

Enson Alanya beraberligi yakalayinca online olmustun sonra biz gol atınca yine pusuya yatmistin ve bidahada firsat bulamamistin renkdas. gelsene terimi elestirecek biseyler uydurmaya calisiyoruz seversin sen @Uğur Poturak
hangi takimli acaba bu yuzsuz. transfer donemi geldi. yine hepsine sallar.:asd:

TSL'de iş yapar bazı arkadaşlar hem genç hem ucuz hem kaliteli isimler istiyor o iş fm oyunlarındaki gibi olmuyor bunla yüzleşmeliler.

1 milyon fark ne adama 500 bin mi teklif ettik

Emre Mor alinmali.

Akhisar da aldığının fazlasını veriyoruzdur kesinlikle. Ama bu 3m lira falan istiyor demekki.

Geri
Üst Alt