Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.545
- 55.763
- 4.478
Neden son dakika ? Les bir kaynakGoal Türkiye Özel Haberi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden son dakika ? Les bir kaynakGoal Türkiye Özel Haberi
Akhisardan almiyor mu o kadar zaten çok para değil 3 milyon dolar veya Euro olmadığı için çok makul ptt de 750 bin alıyorlar ortalamaYilda 3 milyon ne yaw?1 versek gelmeyecek miydi?
Gelmezdi, 200000 Euro ediyor cunku.
Gelmeseydi o zaman.Ayrıca Akhisar'dan 1 milyon tl aldığını sanmıyorum.
200 bin € alıyormuş Akhisardan
![]()
Bilgi için teşekkür ederim.
200 bin euro 1 küsür milyon tl ediyor.Bizde de bu ücreti almalıydı diye düşünüyorum.
Allahınızı severseniz iq su düşük türk basını gibi paranın türüne bakmadan ezbere yorum yapmayalım. 3 milyon tl 550 bin euro civarı bi para oluyor. yani en azından bu forumdakiler kendileri bunu hesaplayacak seviyede diye düşünüyorum. 550 bin euro da bizdeki maaş ortalamasına bakarsak hiç bişey
Olay sadece para degil ki reis (yani en azindan benim gozumde). Olay bu kokusmus mentalitede. Yani mugdat ve turevleri yuzunden atalay, recep vs gibi genclere sans verilmemesinde.
Adim gibi eminim mugdat bugun bizim altyapimizda olsaydi biz bu sefer ne bileyim sivasa gidip cugdat’i alacaktik.
Ben eger ekstra yetenekleri yoksa super ligden oyuncu transferine karsiyim. Mugdatinda herhalde ekstra bir yetenek olmadigina hemfikiriz.
Neyse benim gozumde senelerdir ayni hatayi yapiyoruz ve ogrenmiyoruz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi