Muğdat Çelik ile Prensip Anlaşmaşına Varıldı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen gelme ulan ayı.

sent via GSC

Bitirmesek harika olur

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Helal olsun bugün de bitirdik. Yarin da bitiririz inş.

Allahınızı severseniz iq su düşük türk basını gibi paranın türüne bakmadan ezbere yorum yapmayalım. 3 milyon tl 550 bin euro civarı bi para oluyor. yani en azından bu forumdakiler kendileri bunu hesaplayacak seviyede diye düşünüyorum. 550 bin euro da bizdeki maaş ortalamasına bakarsak hiç bişey

gsc beğenmediğine göre 11-12 sezonu engin performansı alırız gibi geliyo bana

Akhisarda 200 alıyor 250 versek gelmez mi yani 600 veriyoruz, hemde 3 yıllık sözleşme kafayı mı yediniz anlamıyorum.

izleyen var mı nası oyuncu

Bilgi için teşekkür ederim.

200 bin euro 1 küsür milyon tl ediyor.Bizde de bu ücreti almalıydı diye düşünüyorum.

200bin euro alması haksızlık olur bence. Büyük bir kulübe gelecek, daha popüler olacak vs diyorsun ama yaşam standartları da değişecek. Daha gözönünde olacak. Alacağı ücret zihin rahatlığı yaratabilecek düzeyde olmalı. O yüzden iyi bir performans sergilediği sezondan sonra yapılan transferde bir miktar iyileşme olmalı maaşında.

Allahınızı severseniz iq su düşük türk basını gibi paranın türüne bakmadan ezbere yorum yapmayalım. 3 milyon tl 550 bin euro civarı bi para oluyor. yani en azından bu forumdakiler kendileri bunu hesaplayacak seviyede diye düşünüyorum. 550 bin euro da bizdeki maaş ortalamasına bakarsak hiç bişey

Olay sadece para degil ki reis (yani en azindan benim gozumde). Olay bu kokusmus mentalitede. Yani mugdat ve turevleri yuzunden atalay, recep vs gibi genclere sans verilmemesinde.

Adim gibi eminim mugdat bugun bizim altyapimizda olsaydi biz bu sefer ne bileyim sivasa gidip cugdat’i alacaktik.

Ben eger ekstra yetenekleri yoksa super ligden oyuncu transferine karsiyim. Mugdatinda herhalde ekstra bir yetenek olmadigina hemfikiriz.

Neyse benim gozumde senelerdir ayni hatayi yapiyoruz ve ogrenmiyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç istemem Muğdatı ama 2 milyon tl muhabbeti çok saçma. Bizim takımda 500k altı oynayan oyuncu var mı ki?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olay sadece para degil ki reis (yani en azindan benim gozumde). Olay bu kokusmus mentalitede. Yani mugdat ve turevleri yuzunden atalay, recep vs gibi genclere sans verilmemesinde.

Adim gibi eminim mugdat bugun bizim altyapimizda olsaydi biz bu sefer ne bileyim sivasa gidip cugdat’i alacaktik.

Ben eger ekstra yetenekleri yoksa super ligden oyuncu transferine karsiyim. Mugdatinda herhalde ekstra bir yetenek olmadigina hemfikiriz.

Neyse benim gozumde senelerdir ayni hatayi yapiyoruz ve ogrenmiyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

:tbr::tbr::tbr:

Galatasaray, geçen sezon Teleset Mobilya Akhisarspor forması giyen Muğdat Çelik ile prensip anlaşmasına vardı.

Yeni sezon öncesinde transfer görüşmelerine başlayan Galatasaray, ilk transferini yapmak üzere…

Akhisar Belediyespor ile sözleşmesi sona eren Muğdat Çelik ile el sıkışıldı.

Sarı - Kırmızılıların tecrübeli oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Galatasaray, Muğdat Çelik ile Türk lirası üzerinden anlaşmaya vardı. Muğdat Çelik, geçen sezon Akhisar Belediyespor formasıyla 4 gol - 4 asistlik performans göstermişti.

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 29
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt