Muğdat Çelik ile Prensip Anlaşmaşına Varıldı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeyi geçtim yüzde 300 zam yapmak inanılmaz bir salaklık, akhisarda 200 bin euro alıyordu bize gelince 600 bin şaka değil tam yüzde 300 artış böyle birşey olabilir mi ya?
Akhisar'da 200bin€ aldığını nereden biliyorsun kanıt var mı?

2014'teki Yasin transferi ile kıyaslayanlar oluyor ama bence Muğdat Yasin'e göre daha aşağıda bir oyuncu. Hızı dışında silahı yok. Ben faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Erman gibi sezon başlamadan direkt gönderebiliriz eğer alırsak.

Öte yandan yerli rotasyonuna mutlaka birilerini koymamız gerektiğine de katılıyorum ama Muğdat onlardan biri olacak kalibrede değil bence.

1,3 milyon euro kazanan Yasin'in yerine 600 Bin euro yillik ücretle mugdat geliyorsa sorun olmaz bence

Yasin de kalacaksa ozaman gerek yok

Kendi takımında 200 bin euro alan adam, Türkiye’nin en büyük kulübüne geliyor, bir de 3 katı para veriyoruz.

Muğdatinho olsa havaalına gidrdiniz karşılamaya bırakın bu işleri süper yetenekli yerli topçu aldık işte asdsasdsadsadsas

3 milyon TL hayırlı olsun. Rakam çok çok yüksek değil. İstanbuldaki konut fiyatlarından habersiz olunca rakamlar yüksek geliyor. Adam ev almaya kalksa iyi bir yerden en az 700-800 bin TL vermesi lazım. Keşke 2 milyona gelseydi ama yapacak birşey yok. Ekstra bakalım giren çıkan var mı

——————

3 milyon TL hayırlı olsun. Rakam çok çok yüksek değil. İstanbuldaki konut fiyatlarından habersiz olunca rakamlar yüksek geliyor. Adam ev almaya kalksa iyi bir yerden en az 700-800 bin TL vermesi lazım. Keşke 2 milyona gelseydi ama yapacak birşey yok. Ekstra bakalım giren çıkan var mı

——————

Hocam bu nasıl yaklaşım mesela manisadan istanbula geldin işe girdin aaa ev fiyatları pahalı manisaya göre senin maaşı 3 kat artıralım mı diyecekler ?

Hocam bu nasıl yaklaşım mesela manisadan istanbula geldin işe girdin aaa ev fiyatları pahalı manisaya göre senin maaşı 3 kat artıralım mı diyecekler ?

Futbolcu olmak ile işçi olmak aynı şeyler değil. Adam gelip varoş yerde yaşamayacak herhalde. Sosyal yaşam denen birşey var. Futbolcunun maliyeti ile herhangi orta düzey gelirlinin maliyetleri aynı olmaz. Manisadan istanbula aynı maaşla gelen varsa da net gerizekalıdır bu arada. O da başka konu.

——————

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt