Muğdat Çelik ile Prensip Anlaşmaşına Varıldı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcu olmak ile işçi olmak aynı şeyler değil. Adam gelip varoş yerde yaşamayacak herhalde. Sosyal yaşam denen birşey var. Futbolcunun maliyeti ile herhangi orta düzey gelirlinin maliyetleri aynı olmaz. Manisadan istanbula aynı maaşla gelen varsa da net gerizekalıdır bu arada. O da başka konu.

——————

aynı maaşa gelmiyor 3 kat fazla , 200 bin euro diyorumda 800 bin tl garanti ücretmiş akhisarda aldığı hadi 200 bin euro diyelim yinede biz 300 versek gelmiyecek mi yani yada şöyle sorıyım kapıda kuyruk olanlar var mı ? muğdata teklif mi yağıyor ?

mugdat iyi cıkar kötü cıkar onu bilmiyoruz ama anlamadıgım avrupada gurbetci oyuncu yokmu hic ucuza sinan gibi misal

aynı maaşa gelmiyor 3 kat fazla , 200 bin euro diyorumda 800 bin tl garanti ücretmiş akhisarda aldığı hadi 200 bin euro diyelim yinede biz 300 versek gelmiyecek mi yani yada şöyle sorıyım kapıda kuyruk olanlar var mı ? muğdata teklif mi yağıyor ?

Bence teklif edilmiştir 200-300.000 Euro. Ama kabul edilmemiştir vs. Belki kapıda bekleyenler vardır bilemem ama Rotasyon oyuncusu için 600bin € normal bence. Kişiler özelinde değil, yaklaşımım şu şekilde aslında
FM oynuyorsan ordaki tabirlerle anlatayım
Kilit oyuncu 3-5 milyon € x 5 oyuncu
As kadro 1,5-2,5 milyon € x 6 oyuncu
Rotasyon 0,5-1,5 milyon € x 7 oyuncu gibi.
Böylece maaş skalası da şaşmamış oluyor.
Yoksa ahmet mehmet vs değil anlatmak istediğim. Bugün 300bin € ya anlaşsan ve biraz kıpırdansa yarın 1 milyon € ister. Yasin örneğinde olduğu gibi. Öldürmeden makul olanı vermek lazım.

——————

Muğdat üzerinden bizi Yasin'in az bir zamla kalmasına ikna ediyor olabilirler mi diye bir komplo teorisi atayım.

Muğdat takım oyuncusudur nasıl 2011-12 sezonundan Engin Baytar'dan inanılmaz katkı aldıysak Muğdat da o katkıyı verecektir ayrıca kontra atak futbolcusu olarak tanımlamak yanlış olacaktır tam tersi dar alandan çok ama çok iyi çıkan bir futbolcudur. Yasin sözleşmesi bitti yerine bonservissiz yerli olarak alınabilecek 2-3 futbolcudan 1 tanesini alıyoruz o yüzden itiraz etmeye gerek yok uygun bir maaşla sezonda sonradan girip fazlasıyla katkı yapabilir. Yasinden bu sene 0 katkı aldığımızı düşünürsek ondan daha kötü olamayacağı kesin gibi diyebiliriz :D
Mali şartlardaki durumun ortada olması nedeniyle çok iyi transfer diyebiliriz kısacası Hayırlı olsun...Anadolu maçlarını da sıkı takip eden biri olarak istediğim ve beğendiğim bir tarz futbolcuydu sadece Akhisar da değil Balıkesirspor dönemlerinde de ciddi şekilde etkiliydi. Rotasyon da çok fazla süre bulamaz ama oynayacağı maçlarda da elinden geleni fazlasıyla yapar belki bakarsınız formayı kapar bu işlere hiç belli olmaz.

böyle bir transferin akıllı hiç bir açıklaması olamaz. şampiyonlar liginde mücadele edeceksin bu kim, bunu niye aldın diye sorarlar adama

2. bir erman vakası vuku bulacak. neyse yapacak bişey yok hocama güveniyoruz.

Screenshot alin bolbol , hasbel kader fb deplasmaninda baski yemisken 75 ve 82 inci dakikalarda iki kontradan iki gol bulursa ovenleri desifre edersiniz

"Ben demistim" derler o gun cunku

Screenshot alin bolbol , hasbel kader fb deplasmaninda baski yemisken 75 ve 82 inci dakikalarda iki kontradan iki gol bulursa ovenleri desifre edersiniz

"Ben demistim" derler o gun cunku

İstediğim adama bok atar, istediğim adama gelmesin derim. Gelsin dediğim adam çöp çıkarsa da umrumda olmaz yetkilisi ben değilim. Gol atarsa da sevinirim yeter be arkadaşım.

Birkaç ay top oynayan Galatasaray'a kapak atıyor, iyice yerin dibine girdi kulüp. Galatasaray bu kadar kolay bir hedef olmamalı bir yerli için.

Herkes istedigi adami kotuler istedigi adami over

Zaten burada sorun yok . Bastan a diyip sonra kiviranlara lafim

Onlar da ikiye ayriliyor

Birinci grup "nereden bilebilirdik bu kadar kotu cikacagini" veya "ben demistim alin alin diye bak gor iste fisek gibi adam" diyen grup

Digeri ise daha beter , onceden pisledigi halde ovdugunu ya da istedigini/istemedigini iddia edenler

Ekran goruntusu alinca bu riyakarlari donekleri ortaya cikarmak daha kolay oluyor

Alinti yapip alnina yapistiriveriyorsun

Galatasaray, Muğdat Çelik ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. (FutbolArena)

Umarim senelik 2 milyon LİRA'dan fazla vermemişizdir.

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt