Muğdat Çelik ile Prensip Anlaşmaşına Varıldı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gittiginde alacak olsan boyle bir bahanesi olamaz elbet

Peki belhanda 3,35 , rodri zam istiyormus cunku 1,35

Ne yapacagiz senee rodri yatip da "3,35 alanlar kurtarsin takimi madem biz 1,35 lik adamiz" derse ?

Sunun cevabini alsam rahatlayacagim da

diyebilir diyemez değil yeni yönetimde aynı şeyleri yapıp parayı saçıp durmamalı diyorum bende belhandaya verilen ücreti her gün eleştiriyorum zaten , şimdi yeni yönetim geldi dersin ben bu ücreti veriyorum geliyorsan gel , önceki yönetim beni bağlamaz dersin en azından bundan sonra ki transferlerde adam akıllı rakamlar öderiz yoksa bugün muğdata 4 5 milyon tl verirsen , emre mor 10 milyon tl ister , yabancı bir oyuncuda 20 milyon tl.

Benim gorusum ya denk para ver ya da hic alma

Cunku ucuza gelmesine gelir ama imzadan sonra yatar

Tolga 1,8 milyon euro 5,5 olmus euro , senelik 10 milyon tl kazanirken ben 2 milyona imza atiyorsam yattigimda da kimse bir sey diyemez , o zaman tolgaya da 2 verin derler adama

Benim gorusum ya denk para ver ya da hic alma

Cunku ucuza gelmesine gelir ama imzadan sonra yatar

Tolga 1,8 milyon euro 5,5 olmus euro , senelik 10 milyon tl kazanirken ben 2 milyona imza atiyorsam yattigimda da kimse bir sey diyemez , o zaman tolgaya da 2 verin derler adama
Bütün transfler yanlış bir tarnsfer baz alinarak yapılsın o zaman böyle mi olmasını istersin bazen yolunda gitmeyebilir her şey

Soner Aydoğdu daha mantıklı bir transfer olabilirdi bizim için.Onun da sözleşmesi bitti bu sene.Selçuk'tan iyidir.Ligde 7 gol 6 asist ile bitirmiş bu sezonu.

Bütün transfler yanlış bir tarnsfer baz alinarak yapılsın o zaman böyle mi olmasını istersin bazen yolunda gitmeyebilir her şey

Dostum ben istemem , neden hadiseyi bana yikiyorsunuz ?

Ben elbette istemem ama realitede olacagi bu

Ayni takim icinde bu kadar ucret dengesizliginden saglikli sonuc alinmaz

bu sene beklentimi baya düşük tutuyorum bence sizde aynısını yapın artık yıldız transferi yapmak ekonomik koşullar ve uefa nın kriterlerini de göz önüne alırsak imkansız gibi ! bu sene bu tarz yerli oyuncular ve bonservisi elinde olan yada kiralık yabancı oyuncular dışında bir beklentim yok ! terim olmasa baya karamsar olurdum ama yerli oyunculardan destansı zaferler çıkartmış bir teknik adam var başımızda ! tabi bu söylediklerim ş.ligi için geçerli değil ! ş.liginde bizi duman ederler grubu 3.bitirip uefayı hedeflemek en doğru hedef gibi gözüküyor bu sene !!

muğdat denen çöpe senelik 1 milyon eurodan 3 yıllık anlaşma, terim görev başında....Galatasarayın borclarının yarısını terimin çöp transferleri oluşturur ,nedense yiğit gökoğlanmı nedir onu hatırladım yine, terim-albayrak ikilisi bir marifetmiş gibi gururlanıyorlardı...

muğdat denen çöpe senelik 1 milyon eurodan 3 yıllık anlaşma, terim görev başında....Galatasarayın borclarının yarısını terimin çöp transferleri oluşturur ,nedense yiğit gökoğlanmı nedir onu hatırladım yine, terim-albayrak ikilisi bir marifetmiş gibi gururlanıyorlardı...
7 şampiyonluk ve uefa kupasına say o transferler hatalarını. sırf eleştirmek için eleştiriyorsunuz. sanki her t.direktör çok doğru transferler yaptı. ayrıca fatih hocanın ünal aysal dönemindeki tüm transferleri isabetliydi

Agzinin payini sen vermek istersin diye dusundum ben her gordugumde geciriyorum

Gecen sormuyor muydun nerede bu diye
nerede olacak adam 7-24 burada canı sıkılınca bu hesaptan giriyor foruma alanya macında yediğimiz son golde online oldu attığımız son golde yok oldu. bu aralarda bu tur transfer haberlerını fırsat bıldı sımdı yıne bitiverdi.

siz mudahala etmıyorsanız ben napabılırım. herıf istediği gibi at kostursun banane

nerede olacak adam 7-24 burada canı sıkılınca bu hesaptan giriyor foruma alanya macında yediğimiz son golde online oldu attığımız son golde yok oldu. bu aralarda bu tur transfer haberlerını fırsat bıldı sımdı yıne bitiverdi.

siz mudahala etmıyorsanız ben napabılırım. herıf istediği gibi at kostursun banane

Neye dayanarak mudahale edecegiz

Kurallara uyuyor

Neye dayanarak mudahale edecegiz

Kurallara uyuyor
2.hesap nedenıyle mudahale edılebılır de neyse.
yok kanıttı yok tanıdıktı derken o iş yaş. at koştursun işte. her terim dönemınde bu tip hatta aynı zibidilerin ortalığı karıstırma hevesleri rutin bi haldir forumda. takılsın kafasına göre

Yanlis anlasildim sanirim , bana sorsaniz 200 bin euro versinler , derdim o degil

Sen bu ucreti verip yaninda tolga 1.8 milyon euro aliyorken nasil verim alacaksin

Sana donup de "adam 18 e giremiyor verdiginiz paraya bak , bana 5 te 1 i mi" diyince ne diyeceksiniz

Sorun burada

Garry'i örnek gösterirsin olmadı def ol git dersin biter.

Muğdat Akhisardan ne alıyordu bilen var mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt