Muğdat Çelik ile Prensip Anlaşmaşına Varıldı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim gorusum ya denk para ver ya da hic alma

Cunku ucuza gelmesine gelir ama imzadan sonra yatar

Tolga 1,8 milyon euro 5,5 olmus euro , senelik 10 milyon tl kazanirken ben 2 milyona imza atiyorsam yattigimda da kimse bir sey diyemez , o zaman tolgaya da 2 verin derler adama

Böyle zihniyet mi olur ya? Kulüple anlaşma yapıyorsun. Yıllık 2 milyon TL’den 3 yıllık sözleşmeye imza atmışsan “Ben yılda 2 milyon TL alıp, canımı dişime takacağım 3 sene boyunca, bu forma için yılda 2 milyon TL karşılığında elimden geleni koşulsuz, şartsız yerine getireceğim, terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim” demişsindir.

Artık bütün anlaşmalar KAP’a bildiriliyor. Araştırsın Tolga’nın kaç para aldığını. Eğer bu yeteneksiz yılda 10 milyon TL’ye oynuyorsa ben daha fazlasını hak ediyorum zihniyeti varsa en başta atmasın imzayı. Zorla mı attırıyoruz? İmzayı atıyorsa da gerekeni yapacak seve seve, kusura bakmasın. Dediğin gibi bir profesyonellik yok.

Hatayı hatayla mı telafi edelim? Belhanda ve Tolga gibi yetenek fakirlerine milyon euroları bayıldık diye buna da mı bayılalım?

Ondan sonra vay efendim niye batıyoruz?

#Bilgi | Galatasaray Muğdat ile 3M TL den anlaşmaya vardı.
Son karar Fatih TERİM'in.
(@futbolarena)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4526incit7506780.jpg

fatih hoca daha karar vermediyse bu nasıl transfer lan

Ömürlük imzalasaydınız bari,yok abi bu sözleşme yapmayı falan biz bilmiyoruz,ne vereceği belli olmayan her adama basıyoruz mimimum 3 yılı

#Bilgi | Galatasaray Muğdat ile 3M TL den anlaşmaya vardı.
Son karar Fatih TERİM'in.
(@futbolarena)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

akhisarda aldığının 3 katı nerdeyse güzel güzel verin nede olsa kimseye hesap verdiğiniz yok saçın durmayın

futbol arena sallamıs,hoca karar vermeden transfer yapılmaz.neyse

Fenerbahçe'nin kocası Muğdat geliyorrrr

Şansımızı fazla zorluyoruz, aha böyle olacak sonu, hem oyuncuya hem kulübe yazık.

BTgPbaeCMAIPkxR.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt