Muğdat Çelik ile Prensip Anlaşmaşına Varıldı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 tane mugdat başlıgı vardır herhalde,bu gereksiz için başlık acıp yormayın kendinizi boşa

BeIn'de girdiyse bitmistir bu is bence.

Ya su kodugumun Uefa bu hafta cezalari aciklasa'da , önümüze bakabilsek. Beter ettiler bizi
ben bizim gençler için üzülüyorum,hiç yerli alma bizimkilere şans ver.en iyisi bu olur.o zaman da gerçi o kadar cok isim varki biri şans bulmasa üzülücem.yunus akgün-ahmet sivri- ali yavuz kol şu an için en ciddi adaylar zaten.yetenek ve fiziki açıdan

Takımımda Muğdat Çelik isimli bir futbolcu görmek istemiyorum

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KAP aciklamasi gelir

bein yazdıysa oldu bu iş. uygun fiyata anlasmıslardır ınsallah.

Vizyoncu tayfa ağlıyor. Kral Mugdat'in Cl dönüşü deplasman maçlarında 3 puanı getiren golü attığını şimdiden görüyorum.

Suratli oyuncu her zaman iyidir. Bonservisi de elinde. Bu demek oluyor ki Yasin yolcu. Zaten kupada oynayacak, isimizi gorur

Dattiri dat dat
Dattiri dat dat
Dattiri dat dat Muğdat sesleriyle tribünler yankılanacaktır şüphesiz.

Muğdat ne ya o bizim seviyemizde değil yerli bir kere o diyen tayfa gelmedi mi daha

ben bizim gençler için üzülüyorum,hiç yerli alma bizimkilere şans ver.en iyisi bu olur.o zaman da gerçi o kadar cok isim varki biri şans bulmasa üzülücem.yunus akgün-ahmet sivri- ali yavuz kol şu an için en ciddi adaylar zaten.yetenek ve fiziki açıdan
Fizik açısından ben hiçbirini sağlam görmüyorum. Olmayacak gibi zorlasak 1 tane çıkar onun dışında olmaz

Umarm bahsedilen ceza doğrudur. Yoksa ne kdr vasat varsa toplayacaz gibi. Sırada akbaba var. Bakalım ne kdr verecez, en son 6 milyon avro fiyatları konusuluyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt