Muğdat Çelik ile Prensip Anlaşmaşına Varıldı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarim umut bulutun bizde ilk sezonunda verdigi katkiyi mugdat çelik de verir

Hemde 3 yıllık abv transfer dönemi açılmadan kapansaydı da gelmeseydi

Fizik açısından ben hiçbirini sağlam görmüyorum. Olmayacak gibi zorlasak 1 tane çıkar onun dışında olmaz
bu cocukları izlediğim için,fizik olarak iyi durumda olduklarını biliyorum.en hazırı 2001 dogumlu ali yavuz.yunus şimdi bile çalışıyor,instagramdan hikaye paylasıyo

Erman Kılıç vol2. olarak görüyorum bu transferi. Erman'da bonservissizdi ve hoca o dönem almıştı. 2 ay sonra da yollandı.

Bana göre yanlış bir transfer. Yasin'den iyi falan da değil. Yasin'i gram sevmem burada kaç defa söyledim ama gerçeği söylemek boynumun borcu; Yasin, Muğdat'tan daha iyi oyuncu.

Sırf Fener maçlarına bakarak konuşmayın sakın. Ben Balıkesir dönemini bile izledim. Bu seviyenin çok altında.

Muhtemelen senelik 750 bin euro ya da muadili TL dir ucreti

4 milyon TL civari

Bonservisi bedavaysa, yerli ise, maasi TL ve 4 milyonun alti ise, sozlesmesi max 2 yilliksa mecburen gelsin.

CL ye verecegin 21 kisilik listede 4 ü altyapidan 8 homegrown yerli şart ! Emre mor bile yerli olmuyor sanirim uefa kriterlerine gore !

Yine bomboş işlerle uğraşıyoruz.

sent via GSC

Bonseevisi bedavaysa, yerli ise, maasi TL ise, sozlesmesi max 2 yilliksa mecburen gelsin.

CL ye verecegin 21 kisilik listede 4 ü altyapidan 8 homegrown yerli şart ! Emre mor bile yerli olmuyor sanirim uefa kriterlerine gore !

yerli diye illa önüne geleni alacak değilsin. Zamanında Salih,Veysel,Tarık bu yüzden alındı. Muğdat yedek olacak seviyede bile değil. Yaşı 28 değilde 23-24 olsa yine kabul edilebilir ama ben asla kabul edemem bu hamleyi. Çok hatalı.

Hic kimse bu Transferi kötülemesin. FFP dolayi yerinde bir Transfer. 1.5 milyon ile oyuna giren Yasin yerine 700-800 euro alan Mugdat girsin.

Muğdat! Feghouli ortada, Muğdat kaleye baktı, Bir çalım nefis bir hareket. MUĞDAT Muğdat Muğdat.Büyük ustadan Madrid te harika bir resital.

Idare edecek bir şahıs. Sallamaya gerek yok. HO.

H.O. yerli Mertens takımımıza yararlı olacaktır hiç şüphesiz.

yerli diye illa önüne geleni alacak değilsin. Zamanında Salih,Veysel,Tarık bu yüzden alındı. Muğdat yedek olacak seviyede bile değil. Yaşı 28 değilde 23-24 olsa yine kabul edilebilir ama ben asla kabul edemem bu hamleyi. Çok hatalı.

Onur sakin ol 4-5m bonservis odemiyoruz, bonservisi elinde, Sampiyonlar Ligi icin de alinmiyor, zam isteyen Yasin yerine aliniyor. Tudor isteseydi elestirmezdin be.

Bu herifin Fenerbahçe maçlarındaki performansını hiçbir yerli kanat oyuncusu verememiştir (Emre Akbaba dahil).
Yıldız, önemli oyuncu getireceksen (ya da kadrondaki oyuncular yüksek maaş alıyorlarsa) rotasyondaki oyuncuların az maaş alması gerekiyor.
Böyle bir denge gözetiliyor muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt