Muğdat Çelik ile Prensip Anlaşmaşına Varıldı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter artık şu saçma sözleşmelerden vazgeçin.Türk oyuncu ile Türk lira üzerinden anlaşma yapın ve daha çok performans odaklı sözleşme imzalayın.

Adama garabti 1.5 milyon lira ver .

Maç başıda 50 bin lira ver
30 maç oynarsa 3 milyon lira helal olsun.

Ben 3 milyon TL ye fitim , sifir bonservis 550 bin euro maas

Adam bu kadarina tamam diyorsa da 3 sene sozlesme ister haliyle

Ben bu tip oyunculara mac basi yerine hedefe ulasilirsa ek prim verilmesi taraftariyim . Sampiyonlukta su kadar , sampiyonlar liginde gruptan cikmaya bu kadar gibisinden

Shakiri gelecek dense oo hoo senelik 3,5 milyon eurolar , kulubune 5 milyon eurolar konusulur , ne ffp akillara gelir ne de euro kuru .

Ersin ne yapıyorsun birader? Hayat nasıl? Mücadeleye devam mı?

sonuna kadar

en son 3-4 saat once dunya haber ajanslari Turk lirasi ve ekonomisi 20 sene onceki gibi cokecek diye yaziyordu onlari okuyorum.

meanwhile milliyet hurriyet turk lirasinin son zamanlardaki cikisindan ve euroya karsi deger kazanacagindan bahsetmis.

kuzey kore gibi. ordada hersey gullik gulistanlik.

mugdat-celik-akhisarspor-galatasaray_1apmll8nsadu1awfuqjyot3s2.webp

Sarı-kırmızılı ekibin bonservis ödemeyeceği Muğdat Çelik, Galatasaray'dan yılda 3 milyon TL kazanacak.

Türkiye Kupası'nda zafer yaşayan Akhisarspor'un hücum hattındaki en önemli isimlerinden olan Muğdat Çelik, bu sezon takımı ile çıktığı 35 resmi karşılaşmada 7 kez rakip fileleri havalandırdı ve 8 de asist yaptı.

Santrfor bölgesinde oynadığı gibi hücumun kanatlarında da görev alabilen Muğdat Çelik, hızı ve adam eksiltme becerisiyle dikkat çekiyor.

Kaynak: Goal/tr

Ligdeki rotasyon için iyi transfer maaşı da normal

Yilda 3 milyon ne yaw?1 versek gelmeyecek miydi?

Rezalet bir transfer.

Top kontrolü olmayan hobala hubele oynayan adam

Sözleşmenin TL üzerinden olması umarım sonra ki yerli transferlerinde böyle olacak olması anlamına gelir.

Yasin gibi egoist değil en azından

Gelmezdi, 200000 Euro ediyor cunku.
Anlaşmanın kaç yıllık olduğu yazmıyor burada, merak ettim açıkcası. 2 Yıl ideal aslında ama 1+1 teklifini kabul etmezdir dediğin gibi ağabey. Umarım 3 yıllık değildir anlaşma :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt