- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Fener gitsin Bas Dost gibi oyuncularla ilgilensin biz bu manajer torpiliyle olan transferlere bakalım. O ne güzel dünya be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedekten sen mi girip oynican reis?Kulübe kim gelse mala bağlıyor. Sonra da gelin forma alın, bilezik alın diyorlar. Muğdat'ı alacağına hiç alma kardeşim para yok der susarız. Yazık şu çöplere ödenen paralara, kulübün bu kadar borcunun olmasının tek nedeni bu tarz çöpler. Hala anlamadılarsa batmayı gerçekten de hak ediyor bu kulüp.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yedeğe 11 oyuncusunu zorlayacak isimler alınır. Oyundan Rodri veya feguli çıktıktan sonra yedekte muğdatın varlığı içimizi rahatlatmıyorsa o yanlış transferdir. Ki, benim rahatlatmıyor. Büyük takımın hamle oyuncusu fark yaratmalı. Yoksa yedekte oyuncu yok biz mi oynayacak diye transfer yapılmaz renkdaş.yedekten sen mi girip oynican reis?
yasin de gitti, türk yedek kanat lazim. 3 kulvarda oynuyoruz.
eger baska kanat alinmayip yedek olarak sadece sinan ve mugdat ile girersek haklisin. ama bence rodrigues kalsa bile 1 oyuncu daha düsünürler oraya. aksi halde haklisin.Yedeğe 11 oyuncusunu zorlayacak isimler alınır. Oyundan Rodri veya feguli çıktıktan sonra yedekte muğdatın varlığı içimizi rahatlatmıyorsa o yanlış transferdir. Ki, benim rahatlatmıyor. Büyük takımın hamle oyuncusu fark yaratmalı. Yoksa yedekte oyuncu yok biz mi oynayacak diye transfer yapılmaz renkdaş.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim forumdakiler istiyor ki Milan gibi 45 milyon euro ceza yiyelim, 2 sene men edilelim ama isim yapmış kaliteli pahalı topçu alalım. Bırakın bu işleri yav, kaldı ki kötü topçu değil bize karşı oynadığında alayınız övüyordu herifi. Ben de isterim isco yu almayı ama bi süre böyle gidecek alışın.
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi