Muğdat Çelik’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı!

Fener gitsin Bas Dost gibi oyuncularla ilgilensin biz bu manajer torpiliyle olan transferlere bakalım. O ne güzel dünya be.

Durum mugdati almak zorunda kalacak kadar vahim demekki! Yasin salagi yurt disi yetistiginden uefa nin "homegrown" oyuncu statusune de girmediginden hic bi ise yaramazdi bu yil.

Turk mecburiyetinden dolayi alindi buyuk ihtimal.

Su belhandayi satsak

sizin mugdatinizida donkunuzudaa semihle sabriyide getirin tam olsun bibok olmaz sizden

Bilader Allah askina bıkmadınız be vallahi bıkmadınız mı ?
Engini aldık trabzondan o zamanda millet o kadar boş muhabbet yaptı bi adam oynasın ya ondan sonra gömün ya ümit davala hasan şaş vs bunlar nerelerden gelip uefa yı almış bir bakın ya.

600-700 bin € maaş ve en fazla 3 yıllık bir sözleşmeyle olumlu baktığım bir transfer.

Bizim forumdakiler istiyor ki Milan gibi 45 milyon euro ceza yiyelim, 2 sene men edilelim ama isim yapmış kaliteli pahalı topçu alalım. Bırakın bu işleri yav, kaldı ki kötü topçu değil bize karşı oynadığında alayınız övüyordu herifi. Ben de isterim isco yu almayı ama bi süre böyle gidecek alışın.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulübe kim gelse mala bağlıyor. Sonra da gelin forma alın, bilezik alın diyorlar. Muğdat'ı alacağına hiç alma kardeşim para yok der susarız. Yazık şu çöplere ödenen paralara, kulübün bu kadar borcunun olmasının tek nedeni bu tarz çöpler. Hala anlamadılarsa batmayı gerçekten de hak ediyor bu kulüp.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yedekten sen mi girip oynican reis?
yasin de gitti, türk yedek kanat lazim. 3 kulvarda oynuyoruz.

yedekten sen mi girip oynican reis?
yasin de gitti, türk yedek kanat lazim. 3 kulvarda oynuyoruz.
Yedeğe 11 oyuncusunu zorlayacak isimler alınır. Oyundan Rodri veya feguli çıktıktan sonra yedekte muğdatın varlığı içimizi rahatlatmıyorsa o yanlış transferdir. Ki, benim rahatlatmıyor. Büyük takımın hamle oyuncusu fark yaratmalı. Yoksa yedekte oyuncu yok biz mi oynayacak diye transfer yapılmaz renkdaş.

Yedeğe 11 oyuncusunu zorlayacak isimler alınır. Oyundan Rodri veya feguli çıktıktan sonra yedekte muğdatın varlığı içimizi rahatlatmıyorsa o yanlış transferdir. Ki, benim rahatlatmıyor. Büyük takımın hamle oyuncusu fark yaratmalı. Yoksa yedekte oyuncu yok biz mi oynayacak diye transfer yapılmaz renkdaş.

eger baska kanat alinmayip yedek olarak sadece sinan ve mugdat ile girersek haklisin. ama bence rodrigues kalsa bile 1 oyuncu daha düsünürler oraya. aksi halde haklisin.

Bizim forumdakiler istiyor ki Milan gibi 45 milyon euro ceza yiyelim, 2 sene men edilelim ama isim yapmış kaliteli pahalı topçu alalım. Bırakın bu işleri yav, kaldı ki kötü topçu değil bize karşı oynadığında alayınız övüyordu herifi. Ben de isterim isco yu almayı ama bi süre böyle gidecek alışın.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ceza durumları malum ama bu adam olası bir Trezeguet transferi ile kanat rotasyonunda 5. sırada olacak. (Rod-Feg-Tre-Sinan)

Böyle bir durumda en fazla 10 lig maçında sonradan falan girerek süre alır. Bunu alt yapıdaki yetersiz birine de yaptırabiliriz.

Erman Kılıç = Muğdat Çelik. Eylül ayında tıpkı Erman gibi kendisi de gider.

Terim alıyorsa gerisi önemsiz lafı saçmalık. Yaptığı saçma transferler say say bitmez.

geçen sene feghouli kadar katkı yapmış kaldı ki bence çok iyi ve özellikli oyuncu faydalı bir transfer olarak görüyorum yaşı da 28 yıllık ücreti de düşük , iyi iş...

Benim de pek içime sindiği söylenemez. Peşin hükümlü davranmamak ve hocanın ne şekilde kullanacağını görmek lazım.

Birkaç maç gözüme takıldı, izlerken beğendim. Ama bu çıkışını sürdürebilecek mi? Akhisarda iyi performans gösterdi diye Galatasaray'da iyi oynayacak mı, zamanla göreceğiz. Kötü futbolcuda değil ama, çok gömmemek lazım.

Geri
Üst Alt