Muğdat Çelik’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı!

Herif bedava gelmiş bizim sözleşmelere bakılırsa yine de gereksiz bir adam olacağı gerçeğini değiştirmez... Çalışkan hızlı mücadeleci ama yeteneği kısıtlı izlediğim kadarıyla hatta yasin bile bundan yeteneklidir... Klişe olacak ama Galatasarayla Akhisarda oynamak bambaşka şeyler. .. O beğenmediğimiz yasin hamza dönemi takımın kilit isimlerinden biri olmuştu 1.5 sezon çok ciddi katkı aldık muğdat onun kadar oynayabilse çok iyi transfer derim fiyatına göre.... Bu arada dikkat ettim full yasşn üstünden yorumlamışım o hıyarı beğeniyorum gibi bir algı oluşmasın muğdatı garry- feghouliyle mukayese edecek değiliz

Bize yıllık maliyet 500-600 bin Euro olacak ve muhtemelen kadrodaki Türk eksiğini kapatması için alınmış bir hamle oyuncusu için çok uzun konuşmaya gerek yok.

İnşallah hayırlı olur.

Galatasaray alt yapı oyuncularına ters yönde giden bir kariyeri var. Bizim gençler genelde Galatasaray'da başlayıp bir kaç sene oraya buraya kiralandıktan sonra bonservisiyle gider, Anadolu'da yavaş yavaş lig düşerek kariyerlerini sessiz sedasız bitirirlerdi. Örnek İlyas, Cafercan, Papin Mustafa vs. Muğdat ise Anadolu'da aşağı liglerden başlayıp, yukarılara tırmanıyor. Katkı sağlar mı soru işareti. Oturup Akhisar maçları izleyecek kadar vakti geniş bir insan değilim ama özetlerden ve Galatasaray-Akhisar maçlarında gördüğüm kadarıyla etkili oynayabiliyordu. Adını da sağda solda duyuyorduk. Maliyeti çok ucuz olduğu için girilebilir bir risk. Tutarsa iyi bir alternatif olur. Tutmazsa en fazla 1 maç hasılatı kaybederiz. O da çok koymaz diye düşünüyorum..

Geri
Üst Alt