Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Yönetime ağır geçiriyordu yavsak turgayda destekliyor duNe dedi bu dursuncu?
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetime ağır geçiriyordu yavsak turgayda destekliyor duNe dedi bu dursuncu?
Buna itirazım yok ama benim de demek istediğim şu, bu haber doğru veya yalan böyle bir habere gerek bile yok.Gazeteciler yalanci, palavraci, pislik
Yonetim vasifsiz, beceriksiz ve yalanci ama medya kadar degil
Terim'le yonetim arasinda problem olmus olabilir, bu dogaldir gayet ama boyle bir sey olduysa da medyada konusulmasi, kulubun kaosa itilmesi dogru olmaz. Kulubun kaosa itilmesi bu haber uzerine taraftarin yonetime satasmasiyla olur. Burada belli olmuyor belki ama ana akim medya bu ulkede hala en onemli iletisim araci, A Spor da en cok izlenen spor kanali.
Buna itirazım yok ama benim de demek istediğim şu, bu haber doğru veya yalan böyle bir habere gerek bile yok.
Çünkü çoğumuz bu haberlerden bağımsız yönetimin yediği naneleri görüyoruz, buna göre eleştirimizi yapıyoruz.
Bir örnek, uzun zamandır çalışıyoruz deyip hala somut bir transfer gelişmesi olmaması. Bunlar kendi yaptıkları açıklamalar ve ortaya koydukları tutumlar ile sabit.
Benim bu değerlendirmeyi yapmam için bu tür adamların haberine ihtiyacım yok ve bu konuda tek başıma olduğumu da düşünüyorum.
Ben mesela bu adamın Terim ve Yönetimin arasında sözde yaşanan sıkıntılar ile ilgili haber yaptığını bile bilmiyordum, buna rağmen kendim bugünün şartları üzerinden böyle bir şey olabileceğini düşünüyorum bayağıdır. Buna sebep olan, buna imkan tanıyan, muhtemel bir kaosun konuşulmasına bile sebep yönetimin yediği naneler.
Onat aslinda en buyuk sorun bu , mubabir ya da haberciden yorumcu devsiriyorlar
Bu adamlarin haber alma ve aktarma becerileri fena degil ama yorumlari tam rezalet
Cikarimlari ve analizleri sabir tasiracak cinste . Hatta hoca bir kere daha patlamisti baskanla hele apoyla beni yazip duruyorsunuz diye
En cok yapanlardan biri bu zat
Gazeteciler yalanci, palavraci, pislik
Yonetim vasifsiz, beceriksiz ve yalanci ama medya kadar degil
Terim'le yonetim arasinda problem olmus olabilir, bu dogaldir gayet ama boyle bir sey olduysa da medyada konusulmasi, kulubun kaosa itilmesi dogru olmaz. Kulubun kaosa itilmesi bu haber uzerine taraftarin yonetime satasmasiyla olur. Burada belli olmuyor belki ama ana akim medya bu ulkede hala en onemli iletisim araci, A Spor da en cok izlenen spor kanali.
Bejekenin borcu daha az diyordu galatasaraydanYönetime ağır geçiriyordu yavsak turgayda destekliyor du
Galatasaray Düşmanlarının .........
Serdar belhanda ozan da gitti diyorduBejekenin borcu daha az diyordu galatasaraydanevet diyordu bu da
e bu yalan değil mi
Gaddar olabilir ama gizli ajendası olmayacak o zaman gazetecilikten çıkmış oluyorlarHaberci gaddar olabilir . Isterse yatak odasindan haber yakalasin ,bizim kulup huzurumuzu dusunmek gazetecinin isi degil , vermeyeceksin o malzemeyi o zaman
Itirazim haberin yalan olmasina . Atiyorum hoca ile albayrak tartisti diye haber yapiyor , ispati ? Yok . Boyle haber mi olur
Iddia eden tarafindan ispatlanir , biz ise zaten oldugunun kaniti olmayan bir seyi yonetimlere yalanlattirmak zorunda birakiyoruz , hayatimda gordugum en sacma mekanizma
Senle aram bozuluyor , hamza dun sokakta iki kadina sarkintilik etti diyorum .. bu iddiami ben mi ispatlayacagim yoksa hic alakan olmayan bu durumla ilgili sen mi yapmadigini ispat edeceksin
Zaten hukuki girisim de bu temel alinarak yapiliyor
Bejekenin borcu daha az diyordu galatasaraydanevet diyordu bu da
e bu yalan değil mi
Alakası yok dün sinirden kanalı değiştirdim agaSAVAŞ ÇORLU ADAMDIR. TARAFTARA TERCÜME OLMUŞTUR. ELEŞTİRİYİ KALDIRAMAYAN cengiz ve avaneleri DOĞRU KONUŞANLARI SUSTURARAK ANCAK KENDİ SONLARINI HAZIRLARLAR!!!
SAVAŞ ÇORLU ADAMDIR. TARAFTARA TERCÜME OLMUŞTUR. ELEŞTİRİYİ KALDIRAMAYAN cengiz ve avaneleri DOĞRU KONUŞANLARI SUSTURARAK ANCAK KENDİ SONLARINI HAZIRLARLAR!!!
Tam bir köpek. Iyi olmus.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
SAVAŞ ÇORLU ADAMDIR. TARAFTARA TERCÜME OLMUŞTUR. ELEŞTİRİYİ KALDIRAMAYAN cengiz ve avaneleri DOĞRU KONUŞANLARI SUSTURARAK ANCAK KENDİ SONLARINI HAZIRLARLAR!!!
Sen de bir yerde haklısın buna topyekun itiraz etmem mümkün değil, özellikle medya ve tabiki a spor özelinde.Sen ben tamam da bu ulkenin genel profilini iyi biliyorsun. Galatasaray taraftari profili bundan farksiz. Bu adamlarin A Haber, A Spor gibi kanallarla iliskisi de belli. Bu yuzden boyle hamleleri olumlu buluyorum. (AMK hamlesini pek mantikli bulmamistim)
Yoksa sen eskiden beri yonetimin aslinda gorundugu gibi Terimci olmadigini soyluyorsun yanilmiyorsam.
Ben dursuncu değilim sadece eleştiriyi haklı buluyorum?Suanda senin için bütün Dursuncular Adam ben mesajından bunu anlıyorum.
Seçim sıralarında bu adamlara küfür edenler şimdi adam diyorlar tuhaf.
Onlarin elestirileri sadece Dursun basa gelmesi icin bunu anlamakta bir kisim taraftar anlamakta zorluk cekiyor.Ben dursuncu değilim sadece eleştiriyi haklı buluyorum?