Muhabir Savaş Çorlu Hakkında

Gazeteciler yalanci, palavraci, pislik

Yonetim vasifsiz, beceriksiz ve yalanci ama medya kadar degil

Terim'le yonetim arasinda problem olmus olabilir, bu dogaldir gayet ama boyle bir sey olduysa da medyada konusulmasi, kulubun kaosa itilmesi dogru olmaz. Kulubun kaosa itilmesi bu haber uzerine taraftarin yonetime satasmasiyla olur. Burada belli olmuyor belki ama ana akim medya bu ulkede hala en onemli iletisim araci, A Spor da en cok izlenen spor kanali.
Buna itirazım yok ama benim de demek istediğim şu, bu haber doğru veya yalan böyle bir habere gerek bile yok.

Çünkü çoğumuz bu haberlerden bağımsız yönetimin yediği naneleri görüyoruz, buna göre eleştirimizi yapıyoruz.

Bir örnek, uzun zamandır çalışıyoruz deyip hala somut bir transfer gelişmesi olmaması. Bunlar kendi yaptıkları açıklamalar ve ortaya koydukları tutumlar ile sabit.

Benim bu değerlendirmeyi yapmam için bu tür adamların haberine ihtiyacım yok ve bu konuda tek başıma olduğumu da düşünüyorum.

Ben mesela bu adamın Terim ve Yönetimin arasında sözde yaşanan sıkıntılar ile ilgili haber yaptığını bile bilmiyordum, buna rağmen kendim bugünün şartları üzerinden böyle bir şey olabileceğini düşünüyorum bayağıdır. Buna sebep olan, buna imkan tanıyan, muhtemel bir kaosun konuşulmasına bile sebep yönetimin yediği naneler.

Buna itirazım yok ama benim de demek istediğim şu, bu haber doğru veya yalan böyle bir habere gerek bile yok.

Çünkü çoğumuz bu haberlerden bağımsız yönetimin yediği naneleri görüyoruz, buna göre eleştirimizi yapıyoruz.

Bir örnek, uzun zamandır çalışıyoruz deyip hala somut bir transfer gelişmesi olmaması. Bunlar kendi yaptıkları açıklamalar ve ortaya koydukları tutumlar ile sabit.

Benim bu değerlendirmeyi yapmam için bu tür adamların haberine ihtiyacım yok ve bu konuda tek başıma olduğumu da düşünüyorum.

Ben mesela bu adamın Terim ve Yönetimin arasında sözde yaşanan sıkıntılar ile ilgili haber yaptığını bile bilmiyordum, buna rağmen kendim bugünün şartları üzerinden böyle bir şey olabileceğini düşünüyorum bayağıdır. Buna sebep olan, buna imkan tanıyan, muhtemel bir kaosun konuşulmasına bile sebep yönetimin yediği naneler.

Sen ben tamam da bu ulkenin genel profilini iyi biliyorsun. Galatasaray taraftari profili bundan farksiz. Bu adamlarin A Haber, A Spor gibi kanallarla iliskisi de belli. Bu yuzden boyle hamleleri olumlu buluyorum. (AMK hamlesini pek mantikli bulmamistim)

Yoksa sen eskiden beri yonetimin aslinda gorundugu gibi Terimci olmadigini soyluyorsun yanilmiyorsam.

Onat aslinda en buyuk sorun bu , mubabir ya da haberciden yorumcu devsiriyorlar

Bu adamlarin haber alma ve aktarma becerileri fena degil ama yorumlari tam rezalet

Cikarimlari ve analizleri sabir tasiracak cinste . Hatta hoca bir kere daha patlamisti baskanla hele apoyla beni yazip duruyorsunuz diye

En cok yapanlardan biri bu zat

Bu toplara girilmesi doğru değil. Etikliği de tartışılır. Sen yönetimden, hocadan ilk elden haber alıyorsun. Bunu yorumlamak senin değil kamuoyunun görevi. Dost meclisinde yorumlarsın da kalkıp canlı yayında taraftar ağzıyla konuşmamalı muhabir. Dursunculuğunu veya kasıtlı haberlerini bilmiyorum. O konuya hakim değilim.

Gazeteciler yalanci, palavraci, pislik

Yonetim vasifsiz, beceriksiz ve yalanci ama medya kadar degil

Terim'le yonetim arasinda problem olmus olabilir, bu dogaldir gayet ama boyle bir sey olduysa da medyada konusulmasi, kulubun kaosa itilmesi dogru olmaz. Kulubun kaosa itilmesi bu haber uzerine taraftarin yonetime satasmasiyla olur. Burada belli olmuyor belki ama ana akim medya bu ulkede hala en onemli iletisim araci, A Spor da en cok izlenen spor kanali.

Haberci gaddar olabilir . Isterse yatak odasindan haber yakalasin ,bizim kulup huzurumuzu dusunmek gazetecinin isi degil , vermeyeceksin o malzemeyi o zaman

Itirazim haberin yalan olmasina . Atiyorum hoca ile albayrak tartisti diye haber yapiyor , ispati ? Yok . Boyle haber mi olur

Iddia eden tarafindan ispatlanir , biz ise zaten oldugunun kaniti olmayan bir seyi yonetimlere yalanlattirmak zorunda birakiyoruz , hayatimda gordugum en sacma mekanizma

Senle aram bozuluyor , hamza dun sokakta iki kadina sarkintilik etti diyorum .. bu iddiami ben mi ispatlayacagim yoksa hic alakan olmayan bu durumla ilgili sen mi yapmadigini ispat edeceksin

Zaten hukuki girisim de bu temel alinarak yapiliyor

Haberci gaddar olabilir . Isterse yatak odasindan haber yakalasin ,bizim kulup huzurumuzu dusunmek gazetecinin isi degil , vermeyeceksin o malzemeyi o zaman

Itirazim haberin yalan olmasina . Atiyorum hoca ile albayrak tartisti diye haber yapiyor , ispati ? Yok . Boyle haber mi olur

Iddia eden tarafindan ispatlanir , biz ise zaten oldugunun kaniti olmayan bir seyi yonetimlere yalanlattirmak zorunda birakiyoruz , hayatimda gordugum en sacma mekanizma

Senle aram bozuluyor , hamza dun sokakta iki kadina sarkintilik etti diyorum .. bu iddiami ben mi ispatlayacagim yoksa hic alakan olmayan bu durumla ilgili sen mi yapmadigini ispat edeceksin

Zaten hukuki girisim de bu temel alinarak yapiliyor
Gaddar olabilir ama gizli ajendası olmayacak o zaman gazetecilikten çıkmış oluyorlar

SAVAŞ ÇORLU ADAMDIR. TARAFTARA TERCÜME OLMUŞTUR. ELEŞTİRİYİ KALDIRAMAYAN cengiz ve avaneleri DOĞRU KONUŞANLARI SUSTURARAK ANCAK KENDİ SONLARINI HAZIRLARLAR!!!

Tam bir köpek. Iyi olmus.

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

SAVAŞ ÇORLU ADAMDIR. TARAFTARA TERCÜME OLMUŞTUR. ELEŞTİRİYİ KALDIRAMAYAN cengiz ve avaneleri DOĞRU KONUŞANLARI SUSTURARAK ANCAK KENDİ SONLARINI HAZIRLARLAR!!!
Alakası yok dün sinirden kanalı değiştirdim aga

Galatasaray Düşmanlarının .........

Tam bir köpek. Iyi olmus.

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

Forumda en guldugum olay . 2 Galatasarayli , yorum yapilan kisi ayni

Ve yazilanlara bak . Hangi canli oldugunda bile ortak payda yok .. adam mi kopek mi

Suanda senin için bütün Dursuncular Adam ben mesajından bunu anlıyorum.

Seçim sıralarında bu adamlara küfür edenler şimdi adam diyorlar tuhaf.

Sen ben tamam da bu ulkenin genel profilini iyi biliyorsun. Galatasaray taraftari profili bundan farksiz. Bu adamlarin A Haber, A Spor gibi kanallarla iliskisi de belli. Bu yuzden boyle hamleleri olumlu buluyorum. (AMK hamlesini pek mantikli bulmamistim)

Yoksa sen eskiden beri yonetimin aslinda gorundugu gibi Terimci olmadigini soyluyorsun yanilmiyorsam.
Sen de bir yerde haklısın buna topyekun itiraz etmem mümkün değil, özellikle medya ve tabiki a spor özelinde.

Ancak ben şuna inanan biriyim, sen bu fırsatı verme. Yönetim uzun zamandır çalışıyoruz diyor, bunu diyen yönetimden beklenti nedir tak diye eksikleri gidermesi. Diyelim transfer sezonunun sonunda geldi yeni transferler, ikinci devre başlamış olacak, gelen adamın alışması falan, belki de bizim adımıza iş işten geçmiş olacak. Ne anladım o zaman ben o işten?

Ondan sonra ne oluyor, Fatih hoca çıkıyor takımda olan oyuncular ile ilgili yaşanan sorunlar hakkında açıklama yapıyor, transferler hakkında açıklama yapıyor. Bu hocanın görevi mi?

Bence değil ve ben bütün bunları yan yana koyduğum zaman hocanın da pek memnun olduğunu düşünmüyorum. Bunun ışığında aralarında kim bilir neler oldu.

O dediğin de var mesela benim kafamda, bunu uzun zamandır yazıyorum. Ben Mustafa Cengiz'in sıkıştığı zaman Fatih Terimi harcayacağını düşünüyorum. Hoca ile ilgili yaptığı açıklamaları olsun, başarısız olursam giderim minvalinde yaptığı açıklamaları olsun samimi bulmuyorum.

Ben dursuncu değilim sadece eleştiriyi haklı buluyorum?
Onlarin elestirileri sadece Dursun basa gelmesi icin bunu anlamakta bir kisim taraftar anlamakta zorluk cekiyor.

Dursun gelsede ona kufur edeceksin sonra Mustafacilara adam diyeceksin bu boyle kisir dongu olarak gidecek.

bu adam gomis haberlerini söylerken de yerden yere vuruldu eleştrildi hatta yönetim başta apo olmak üzere yalanlamıştı fakat daha sonra apo kendisi itiraf etti para için gitti diye bu adam burdaki konuşmalarıyla taraftarın tercümanı olmuştur

Geri
Üst Alt