Sen de bir yerde haklısın buna topyekun itiraz etmem mümkün değil, özellikle medya ve tabiki a spor özelinde.
Ancak ben şuna inanan biriyim, sen bu fırsatı verme. Yönetim uzun zamandır çalışıyoruz diyor, bunu diyen yönetimden beklenti nedir tak diye eksikleri gidermesi. Diyelim transfer sezonunun sonunda geldi yeni transferler, ikinci devre başlamış olacak, gelen adamın alışması falan, belki de bizim adımıza iş işten geçmiş olacak. Ne anladım o zaman ben o işten?
Ondan sonra ne oluyor, Fatih hoca çıkıyor takımda olan oyuncular ile ilgili yaşanan sorunlar hakkında açıklama yapıyor, transferler hakkında açıklama yapıyor. Bu hocanın görevi mi?
Bence değil ve ben bütün bunları yan yana koyduğum zaman hocanın da pek memnun olduğunu düşünmüyorum. Bunun ışığında aralarında kim bilir neler oldu.
O dediğin de var mesela benim kafamda, bunu uzun zamandır yazıyorum. Ben Mustafa Cengiz'in sıkıştığı zaman Fatih Terimi harcayacağını düşünüyorum. Hoca ile ilgili yaptığı açıklamaları olsun, başarısız olursam giderim minvalinde yaptığı açıklamaları olsun samimi bulmuyorum.