Muhabir Savaş Çorlu Hakkında

bu adam gomis haberlerini söylerken de yerden yere vuruldu eleştrildi hatta yönetim başta apo olmak üzere yalanlamıştı fakat daha sonra apo kendisi itiraf etti para için gitti diye bu adam burdaki konuşmalarıyla taraftarın tercümanı olmuştur

O nevzat degil miydi

2 transfer yapılacağı kesin bilgi mi, iddialı mısın? Aksi durumda sana ne demeliyiz?

6.5 rodriguesden gelecek maicondan da 2.5 = 9 milyon euroya 2 stoper 2 forvet alırsın. forvetlerden ve stoperlerden biri zaten bonservissiz olacak eEE??

Dün de böyle diyordu yaw, yarın da 3 transfer yazar sonra hangisi olursa o mesajı alıntılayıp "Ben demiştim, yine bildim" der. Zaten günde 985.886 tane mesaj atıyor, kim nerden bilecek, ortamlarda ben demiştim der işte.

Onlarin elestirileri sadece Dursun basa gelmesi icin bunu anlamakta bir kisim taraftar anlamakta zorluk cekiyor.

Dursun gelsede ona kufur edeceksin sonra Mustafacilara adam diyeceksin bu boyle kisir dongu olarak gidecek.
Senin mantığına göre o zaman hiç eleştirilmesinler. Yesinler içsinler sıçsınlar ama hiç eleştirilmesinler. Asıl senin gibiler anlamamakta zorluk çekiyor, ne yapsalar ses çıkarmayıp daha kötülerine cesaretlendiriyorlar!

Dün de böyle diyordu yaw, yarın da 3 transfer yazar sonra hangisi olursa o mesajı alıntılayıp "Ben demiştim, yine bildim" der. Zaten günde 985.886 tane mesaj atıyor, kim nerden bilecek, ortamlarda ben demiştim der işte.
Ulan, hahahahahha.

Sana yazacağını söyleyeyim, orada alırsın yazıyor alınacak değil. Tabi bir cümle sonrası zaten forvet ve stoperler den biri bedelsiz gelecek yazarak, dört transfer konusunda kesin konuştuğunu destekliyor oluşunun pek bir önemi yok.

Senin mantığına göre o zaman hiç eleştirilmesinler. Yesinler içsinler sıçsınlar ama hiç eleştirilmesinler. Asıl senin gibiler anlamamakta zorluk çekiyor, ne yapsalar ses çıkarmayıp daha kötülerine cesaretlendiriyorlar!

Benim elestirim sana bu adama adam filan demen ilginc geldi bana. Adamsa adam gibi isini yapacak ortalikta atip tutup ortaligi karistirmayacak.

zaten kartinida iptal etmisler iyide etmisler. yonetimi bu konuda tebrik ederim.

Sen de bir yerde haklısın buna topyekun itiraz etmem mümkün değil, özellikle medya ve tabiki a spor özelinde.

Ancak ben şuna inanan biriyim, sen bu fırsatı verme. Yönetim uzun zamandır çalışıyoruz diyor, bunu diyen yönetimden beklenti nedir tak diye eksikleri gidermesi. Diyelim transfer sezonunun sonunda geldi yeni transferler, ikinci devre başlamış olacak, gelen adamın alışması falan, belki de bizim adımıza iş işten geçmiş olacak. Ne anladım o zaman ben o işten?

Ondan sonra ne oluyor, Fatih hoca çıkıyor takımda olan oyuncular ile ilgili yaşanan sorunlar hakkında açıklama yapıyor, transferler hakkında açıklama yapıyor. Bu hocanın görevi mi?

Bence değil ve ben bütün bunları yan yana koyduğum zaman hocanın da pek memnun olduğunu düşünmüyorum. Bunun ışığında aralarında kim bilir neler oldu.

O dediğin de var mesela benim kafamda, bunu uzun zamandır yazıyorum. Ben Mustafa Cengiz'in sıkıştığı zaman Fatih Terimi harcayacağını düşünüyorum. Hoca ile ilgili yaptığı açıklamaları olsun, başarısız olursam giderim minvalinde yaptığı açıklamaları olsun samimi bulmuyorum.

Biri gidecekse hoca degil, yonetim gider.

Yukarda yazilanlardan anladigim kadariyla 4 dransfer yapma ihtimalimiz hayli yuksek

Bu beyin fukarasi savas denen arkadas bu kadar kulubun icinde madem , en basit detayi atlayip kimi neyle sucluyor

Paramiz yok birader . Aslinda bu adama karsi cevap olarak ferrariyle gel diyeceksin her defasinda

Benim ferrari alacak param yok dedigi gun de "valla bizim de transfere paramiz yok" deriz , belki anlar

Bu beyin fukarasi savas denen arkadas bu kadar kulubun icinde madem , en basit detayi atlayip kimi neyle sucluyor

Paramiz yok birader . Aslinda bu adama karsi cevap olarak ferrariyle gel diyeceksin her defasinda

Benim ferrari alacak param yok dedigi gun de "valla bizim de transfere paramiz yok" deriz , belki anlar

paran mı yok

yoksa kulübü yönetenlerin futbolcu bulmaya çapı mı yok , bubba.

ulan
rangers fc
20 yaşında morelos'u 1 milyona aldı hjk'den , şimdi 15 milyona verilmior..

adam sonuna kadar haklı. neyin tatavasını yapıyor bu yönetim. adam yüzüne yüzüne vurmuş işte bütün gerçekleri. çapınız yetmiyor işte Galatasaray'ı yönetmeye kabul edip çekilin artık

paran mı yok

yoksa kulübü yönetenlerin futbolcu bulmaya çapı mı yok , bubba.

ulan
rangers fc
20 yaşında morelos'u 1 milyona aldı hjk'den , şimdi 15 milyona verilmior..
Parası olmayan kulüp Donk'a, Garry ye ve ne kadar çok sevsem de Linnese böyle zamlar yapmaz.

Parası olmayan kulüp gidip "aman ne kadar da büyük bir Galatasaraylı" diye 1 sene sözleşmesi kalmış Emre ye hem de takımın en büyük eksiği forvet oyuncusuyken 4 Milyon yatırmaz.

Parası olmayan kulüp (şahsen beğenmesem de) en iyi defans oyuncusunu itin götüne sokup tamamen itibarsızlıştırıp sonunda para bile kazanmamayı göze alarak göndermeye çalışmaz.

Komik oluyor böyle maddi olarak onlarca yanlış harekette bulunup sonra para yok da para yok diye kolaya kaçınca.

sent via GSC

Kim diyor haklı öyle Galatasaray muhabiri olmak kendinde klup hakkında ileri geri konuşma hakkı vermez adama
Herkesin atladığı dünkü idmanda ki konuşması değil ondan bir gün önceki aspor da konuk olduğu konuşmaları dinlesin

Galatasaray Düşmanlarının .........

SaVaş ÇoRlu konusu ayrıda . Madem" para yok " bahane edilecek , kulübü ben yöneteyim o zaman .

Dursunu da böyle savunuyordu böyle tipler. Para yok adam ne yapsın diye.

Ne ilginçtir mevcut yönetimleri koruma yalama çabası oluşuyor bazı arkadaşlarda. Acaba çıkar ve menfaat konusu mu kim bilir.

sent via GSC

Geri
Üst Alt