Muhabir Savaş Çorlu Hakkında

islerini yapicaklari yerine ugrastiklarina bak, adam sonuna kadar hakli, hatta agir bile konusmamis.

herhangi bir GS taraftari albayrak veyahut cengiz ile karsilazsa ana avrad duz gider, 7 sulalesine kufur edip forvet nerde LAN diye bagirir.

islerini yapicaklari yerine ugrastiklarina bak, adam sonuna kadar hakli, hatta agir bile konusmamis.

herhangi bir GS taraftari albayrak veyahut cengiz ile karsilazsa ana avrad duz gider, 7 sulalesine kufur edip forvet nerde LAN diye bagirir.

Nizipli bahcevanla Rizeli serviscinin biyerleri tutuştu kime saracaklarini bilmiyorlar. Yiyorsa o atari elemaniniza yapın, ya da boş yapmayın. Çapsız sürüsü sizi...

Bu dursuncu terbiyesiz tetikçi bunu çoktan haketti.yönetimi biz eleştirebiliriz ama bunun maksadı başka yönetim göreve geldiğinden beridir kasıtlı saldırıyor

Hakaret etmemiş sadece ergen taraftarın ağzıyla konuşmuş ve fişini çekmiş. Nevzat 1 Savaş 2 :)

Endişeliyiz galiba transfer olmayacak tek transferimiz kondisyoner olabilir dedi :) Niye Alan'ı haber etmiyorsunuz diyor. Çok iyi oluyor artık az transfere alışacaklar alışmazlarsa tekmeyi yiyecekler. Zira bu borç ancak böyle biter.
Mevzu az transfer değil, kulübün ciddi eksiklerinin olması.

Yönetim basiretsizdir, plansızdır, beceriksizdir geç borç ayaklarını.

ASporda ciddi şekilde kendisini savunuyor şu an.

Bir şey yapmadım, videoyu paylaşsınlar çekincem yok diyor.

Yine fail iş yaptık anlaşılan.
Hakaret yok taraftar ağzıyla konuşup 1.5 senedir yönetimin tek hatası olan forvet transferini mal bulmuş selleci karılar gibi malzeme etmesi esas sebep.

4 transfer olmazsa yönetim gidecek dedi :) Halbuki yönetim 2 transfer yapacak o yüzden esas sebep bu savaşın gitmesi... Ad.am diyor ki rodriguesin yerine kim gelecek :) kimse gelmeyecek sebep o... 25 gün var ama 25 gün sonra gelse bir manası yok ne demek :)

Bu dursuncu terbiyesiz tetikçi bunu çoktan haketti.yönetimi biz eleştirebiliriz ama bunun maksadı başka yönetim göreve geldiğinden beridir kasıtlı saldırıyor

Helal olsun aynen oyle . Adamin transfer yapilmiyor elestirisine akreditasyon iptali gelir mi ?

Surekli yok baskanla hocanin arasi bozuk , yok albayrakla terim sahanin ortasinda tartisti diye karistirip oradan kaos devsiriyor

Burada seyirciye hos gorunmek icin sanki transfersizligi gundeme tasidim dercesine milleti kandiriyor

Canlı dinledim
Adam burda ne yazılıyorsa cıktı onları konustu.Bunların transferde ki beceriksizliğini söyledi ne oldu zorunuza mı gitti hemen acıklama yapmıslar bide. Ulan siz önce forvet acıklayın işinizi yapın.

Hakaret yok taraftar ağzıyla konuşup 1.5 senedir yönetimin tek hatası olan forvet transferini mal bulmuş selleci karılar gibi malzeme etmesi esas sebep.

4 transfer olmazsa yönetim gidecek dedi :) Halbuki yönetim 2 transfer yapacak o yüzden esas sebep bu savaşın gitmesi... Ad.am diyor ki rodriguesin yerine kim gelecek :) kimse gelmeyecek sebep o... 25 gün var ama 25 gün sonra gelse bir manası yok ne demek :)
2 transfer yapılacağı kesin bilgi mi, iddialı mısın? Aksi durumda sana ne demeliyiz?

Canlı dinledim
Adam burda ne yazılıyorsa cıktı onları konustu.Bunların transferde ki beceriksizliğini söyledi ne oldu zorunuza mı gitti hemen acıklama yapmıslar bide. Ulan siz önce forvet acıklayın işinizi yapın.
İşte haber almak için yöneticiye soru sorup ardından da ekranların karşısına geçip burada yazılanları taraftar ağzıyla söylersen tekmeyi yersin...

Bizim yönetim kendini bitiriyor gibi.

Bugünkü yayının bir kısmını izledim. Hakaret yoktu izlediğim kısımda. Ha bu muhabirden yorumcu devşirme hastalığı da ayrı bir şey. Bu heriflerin görevi haber almak, kamuoyunu bilgilendirmek değil mi? Haberleri ver geç, yoruma niye giriyorsun?

Onat aslinda en buyuk sorun bu , mubabir ya da haberciden yorumcu devsiriyorlar

Bu adamlarin haber alma ve aktarma becerileri fena degil ama yorumlari tam rezalet

Cikarimlari ve analizleri sabir tasiracak cinste . Hatta hoca bir kere daha patlamisti baskanla hele apoyla beni yazip duruyorsunuz diye

En cok yapanlardan biri bu zat

Geri
Üst Alt