GSC Scout # Muhammet Demir

Cevap: #Muhammet Demir

Konusu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Çok beğendiğim bir forvet. Bi kaç sene sonra bize geleceğini düşünürdüm ama bu sene çok ciddi bir sakatlık geçirdi inşallah düzelir. Yerli Morientes.

Konusu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Çok beğendiğim bir forvet. Bi kaç sene sonra bize geleceğini düşünürdüm ama bu sene çok ciddi bir sakatlık geçirdi inşallah düzelir. Yerli Morientes.

Kesinlike öyle çok oyuncu var benzetebileceğimiz..

Geçen sene antepte çok güzel oynuyodu bence. Rotasyon kadrosunda Aydını Emre Çolakı görmektense bunu görmeyi tercih ederdim.

Umut Bulut'un yerine Muhammet Demir olsa çok güzel olur.

Iyi forvetler var aslinda ligde.Yani en azindan Umut tarzi kosan teknik olmayan eleman degil Muhammed ,taraftar daha teknik bi adam gormek istiyor forvette hakli taraflari var.

Adem Buyuk,Ilhan Parlak bu ikiside bence iyi oyuncular dusunulmeli.

her transfer muhabbetinde yazıyorum, 30 yaşındaki umuta verilecek paraya bu çocuğu almalıyız

Iyi forvetler var aslinda ligde.Yani en azindan Umut tarzi kosan teknik olmayan eleman degil Muhammed ,taraftar daha teknik bi adam gormek istiyor forvette hakli taraflari var.

İlhan Parlak'ın hızı dışında pek bir artısı yok bence. Ama Adem Büyük klas bir forvet beğeniyorum zekasıyla oynuyor. Muhammet Demir hem teknik hem hızlı ilk tercihim Muhammet olur.

Bizdeki forvet bolluluğundan oynayamaz. Gelişmesi için oynayabileceği kulübe gitmesi daha iyi olur.

Emin ol Muhammed'i izlemesen bile şu videoyu izlemek sana iyi bir tekniği olduğunu gösterir...Adem ve İlhan ise büyük takım oyuncuları değil..İlhan çok yetenekli olsa emin ol Fener bırakmazdı.

Muhammet Demir + Eren Derdiyok transfer edilmeli. Umut alınmamalı. Elmander de kontenjan sorunu nedeniyle gönderilmeli maalesef...

Umut ve Elmander'e bir lafım yok...Ama Elmander sakatlık problemleri yüzünden gider gibi Umut ise top tekniği iyi olmadığı ve yaşının 29 olması yüzünden ikisinden biri gider ...En azından Elmander(yabancı) gider onun yerine Berk İsmail veya Muhammet gibi gençlere yer açılır.

Trabzona giderse yeni Fatih Tekke olur bence.

Geri
Üst Alt